IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2014, 12:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski Yunan’dan aşk stratejileri...




Eski Yunan’dan aşk stratejileri...

Göz kamaştıran bir güzelliğe sahip olan Afrodit tüm kadınların aşk ve cazibe tanrıçasıdır. Dalgaların köpüğünden doğduğuna inanılan Tanrıça, gerçek bir çekicilik ikondur, günümüzde böyle kadınlar kalmasa da örnek alınması gereken bir enerjidir. Afrodit güzellik ve aşk tanrıçası olarak Olympos'ta diğer tanrı ve tanrıçalarla birlikte yaşardı, cazibesi ile tüm Tanrıları etkisi altına almayı da bilirdi. Afrodit, kendine güveni, vakit kaybetmemesi ve her an aşk enerjisi yayması ile ünlüydü. Siz de onun ardından yürüyün derim…


Afrodit güzelliği ile sadece tanrıların değil insanlarında gönlünü fethetti. İnsanların kalplerine sevgi ve aşk tohumları serpen bir idoldür, neşe ve sevinç verir, asla negatifi çağırmaz. Güzel Tanrıça gücünü aşktan, seksten, yaşamdan, doğadan alırdı. Gücünü tabi ki sadece insanlar ve tanrılar üzerinde göstermezdi. O tüm tabiata söz geçirebilirdi, zaten bu kitapta da doğa ile birlikte çalışmanın önemini vurguladım. Tek delici bakışıyla dev dalgalara hükmeden Tanrıça, nefesi ile fırtınaları dindirirmiş.*Günümüzde bunun karşılığı özgüvendir.

Dünyayı süsleyen, cazibeli ve kadınsı hale getiren zamansız Tanrıça’nın yaptığı gibi siz de kendi aşk enerjinizi keşfedin.



AFRODİT KADAR CAZİBELİ OLABİLMEK…


1.*******Güzelliği ve cinselliği sembolize eden bir havanız olsun.

2.*******İşveli, cilveli ve son derece baştan çıkarıcı bir Tanrı edasına bürünün.

3.*******Sevgiyi ve sevişmeyi simgelen ikonlarınızı geliştirin.

4.*******Özgür ve istediğini yapan ve yaptıran, hızlı hareket eden bir tarza sahip olan Afrodit, aynı zamanda da savaşçı bir kadındı. Bu tarzı göz ününde bulundurun.

5.*******Bazen baştan çıkarmanın en etkili silahı karşı tarafa çok da fazla söz hakkı vermemektir. Uzayan işler sarpa sarar, Afrodit bunu ta o zamanlar keşfetmiş, siz de öyle yapın.

6.*******Afrodit "güzel ve cazibeli kadın" algısının netleşmesine de çok katkıda bulunmuştur. Afrodit asla zayıf değildir ve her zaman dediğim gibi zayıf kadın değil balıketi kadın güzeldir.

7.*******Güzelliğinin yanı sıra davranışları da hesaba katıldığı zaman görülüyor ki Afrodit sadece Aşk ve Güzellik değil, Şehvet Tanrıçasıdır aynı zamanda. Baştan çıkardığı erkeklerle özgür bir cinsel yaşam sürmesi, size ders olsun. Seksten çok kaçarsanız, doğal olarak başkasına gider.


"Aşk Kadınları" ve Kurtizan OKULU


Eski Yunanistan'da özel olarak eğitilmiş Kurtizan'lar (aşk kadınları), Afrodit'in kızları olarak kabul edilirdi. Bu kızların en büyük özellikleri aldıkları genel eğitim, aşk eğitimi, incelikli olmaları, gelişmiş estetik duyguları, sanatla ilgilenmeleri, zekalarını da sonuna kadar kullanmalarıydı.


Sadece yetenekli kızlar arasından seçilen Kurtizan’lar, özel kızlardı. Günümüz “geyşa” öğretileri ile de benzerlik taşıyan bu özel öğrenciler, hemen her konuda bilgi sahibi oluyorlardı. Aşk ve cazibe sanatında ustalaştıkları zaman ise gerek fiziksel duruşları gerekse bilgelikleri ile dikkat çekiyorlardı.*

__________________
Yürürken başımın yerde olması sizi rahatsız etmesin.Benim tek derdim; yere düşen edebinize takılmamak..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
aşk, eski, stratejileri, yunan’dan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eski Yunan Edebiyatı Violent Dünya Edebiyatları 0 25 Kasım 2013 13:47
Eski Yunan Medeniyetinin İlk Filozofları Kalemzede Felsefe 0 02 Nisan 2012 13:05
Eski Yunan'da Bilinmezcilik Kalemzede Felsefe 0 07 Ekim 2011 00:49
Eski Yunan Tiyatrosu AngeLus Tiyatro 0 25 Aralık 2009 16:24