IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2025, 15:30   #1
Çevrimiçi
dae
~ Gothicum Est Pulchrum ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Her Erkeğin Bir Dönem Büründüğü Karakter Tipi: Uydu Erkek




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

adı "uydu erkek"
bu erkekler gezegenlerin uydusu gibi beğendikleri kadının etrafında dolaşırlar, her ufak/büyük işte yardımcı olmak için çırpınır, kızın vasat şakalarına güler, yeri gelir derdini dinler, gözyaşını siler, yeri gelir işini/ödevini onun yerine yapar.

dışarıdan bakıldığında "sadece arkadaş" olan "efendi" olan, hiç bir karşılık beklemeyen bir insandır.

genellikle güzel kızların etrafında 2-3'şer tane bulunur bu elemanlardan.

bu elemanlar dışarıdan gerçek olamayacak kadar iyi görünürler.

zaten gerçek değildir, rol yapmaktadırlar.
bu erkekler, isteklerini ve amaçlarını doğrudan açıklayıp reddedilme riskini almaktansa haftalarca, aylarca bazen yıllarca beğendikleri kadının etrafında dolaşır - evlense çocuğu da olsa bağını kesmez ve akıl almaz bir süre boyunca "acaba beni sonunda fark edecek mi" düşüncesiyle hareket edip mükemmel olan "iyi erkek arkadaş kariyeri"ni bozmamak için yırtınırlar.

tamamının amacı uydusu oldukları kızla birlikte olabilmektir. istisnası sadece gay erkeklerdir. tüm erkek okuyucular, hayatının bir döneminde, x bir kız için bu işlevi görmüştür. kendimizi kandırmaya gerek yok.

bu erkekler (o kontekst içerisinde) içten pazarlıklıdır.
"ben ona iyi davranır, ihtiyacı olduğunu söylediği şeyleri verir, saygı duyar, beyaz atlı prensi olursam - o da beraber olduğu serseri erkeklerin ne kadar kötü olduğunu görüp sonunda benimle birlikte olacak ver her şey mükemmel olacak sonsuza dek mutlu yaşıycaz..." mantığıyla hareket eder ve sabırla rolün gerektirdiği işleri yapmaya devam eder.

bu erkekler çok cömert gibi görünseler de aslında arka planda gizli bir "ben bunu veriyorum, sen de benim istediğimi ver" anlaşması vardır.

genellikle cinsel problemleri vardır.

bu tek taraflı gizli anlaşmanın şartları yerine getirilmediği zaman (ki nasıl getirilsin hatun kişinin ya haberi yok, ya saf, ya da ne olup bittiğinin gayet farkında ama bu beleş ilgi-yardım işine geldiği için bilmemezlikten geliyor) bu erkekler hayal kırıklığına uğrar ve pasif agresif bir hale bürünür ve sonunda dışarıdan görünen arkadaşlık ilişkisi genellikle tatsızlıkla biter.

bu erkekler tartışmadan ölesiye kaçarlar. esas fikirlerini sırf arıza çıkmaması için belirtmekten çekinirler. aynı sebeple hislerini de açıklıkla söyleyemezler.

bu kafayla yaşayan bir çok erkekte "dr jeykll mr hyde" durumu vardır. anlamsız gibi görünen anlarda arıza çıkarabilir. bu sebeple de (stabil bir ruh haline sahip olamadıkları için) uzun süreli ve derin ilişkiler kuramazlar. evlenseler dahi ilişkileri yıllarca böyle yüzeyde bir senaryo, içeride başka senaryo gidebilir.

kadınların anlaması gereken bir şey vardır.
hislerini açıkça size açmayan, ama diğer insanlara davrandığından çok çok daha fazla iyi davranan ve yardımsever erkekler (hepiniz en az 1-2 tane tanıyorsunuz) etrafınızda tutmak isteyeceğiniz türde insanlar değildir. bu kadar önemli bir konuda (eş/sevgili seçimi) içten pazarlık yapıp bu entrikaları ve tiyatroyu uzun süreler oynayabilecek bir erkek fikrini değiştirip, hayal kırıklığına uğrayıp size karşı olduğunda neler yapabilir bir hayal edin. yüzeyde efendi görünse de duygusal olarak size yük olabilecek kapasiteye sahipler.

erkeklerin - özellikle uydu rolü gören erkeklerin- anlaması gereken şey şudur
kadınların erkek sevgilileri, veya kız arkadaşları vardır. "erkek arkadaş" diye bir kavram kadınlar için yoktur.

siz bir kadının sevgilisi/kocası değilseniz (cinsellik yapmıyorsanız, duygusal olarak başka insanlarla olduğunuzdan daha üst seviyede değilseniz) onun kız arkadaşısınız. cinsel organınızın olması "kız arkadaş" statünüzü değiştiren bir şey değil. olsa olsa "ağır kaldırabilen - bilgisayardan anlayan kız arkadaş" olursunuz.

reddedilmekten korkmayın. en azından vaktinizi ve enerjinizi boşuna kaybetmemiş olursunuz.

"acaba biletime büyük ikramiye çıktı mı" diye yıllarca bekleyip, numaraları kontrol etmeyip aynı zamanda başka bilet almamanız - gerçekte büyük ikramiyeyi kaçırmanıza sebep olacaktır.

reddedilmeyi "biletinize ikramiye isabet etmemiştir" olarak algılayıp başka bilet almak için bir motivasyon aracı olarak görün. hayatın sonu olarak değil.


Alıntıdır..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
8 Erkek Tipi Vesaire Ah Erkekler 0 15 Aralık 2014 02:28
Kadınlarda Erkek Tipi Saç Dökülmesi Estela Saç Modelleri ve Bakımı 0 11 Ağustos 2013 12:51
İyi Eş Olacak 5 Erkek Tipi Sue Ah Kadınlar 0 22 Temmuz 2012 12:08
Erkek Tipi Saç Dökülmesi YapraK Erkek Sağlığı 0 26 Mart 2009 22:54
Her kadının beğeneceği 5 erkek tipi SuNSeT Ah Erkekler 2 09 Ekim 2008 17:10