08 Ekim 2014, 17:28 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Oktay Usta Kapali Pizza Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler su b. un 3 çorba k. zeytinyağı yarım p.yaş maya 1 tatlı k.tuz 1 tatlı k.toz şeker alabildiği kadar su Sos Malzemeleri: 1 su bardağı domates püresi 1 çorba k. domates salçası 2 diş sarmısak zeytinyağı fesleğen İç harç malzemeleri: 6 mantar 50 gr salam 50 gr sosis 50 gr sucuk 100 gr.kaşar peyniri kekik Tarif Hamuru için un,yaşmaya,zeytinyağı,tuz ve alabildiği kadar su ile hamuru hazırlayın. Doğrayıcının içine domates püresi, sarımsak, salça,zeytinyağı ve fesleğen püresini koyup karıştırın. Hamurdan 4 beze kopartıp açın. Açtığınız hamurlar bir servis tabağı büyüklüğünde olabilir.Hamurun alt ve üst yarısına sostan sürün. üzerine sırasıyla kaşar peyniri, salam,sucuk, sosis ve tekrar kaşar peyniri rendesi koyun. Üzerine kekik serpip çiğbörek gibi kapatın. Kenarlarını elinizle bastırıp yine çiğbörek gibi kıvırın. 200 derecelik fırında pişirin. Fırından çıkar çıkmaz fırça ile zeytinyağı sürün.İncecik içi bol malzemeli nefiiiiiiiiiiiis bir pizza...
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | |
|
Etiketler |
kapali, oktay, pizza, usta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Oktay Usta Lahmacun Tarifi | Liaaa | Hamur İşleri | 2 | 13 Haziran 2012 02:38 |
Oktay Usta Kaburgalı Güveç | Liaaa | Et Yemekleri | 0 | 17 Şubat 2012 16:52 |
Acılı Ezme - Oktay Usta | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:05 |
Katmer Poğaça - Oktay Usta'dan | Hesna | Hamur İşleri | 5 | 21 Eylül 2009 11:32 |