05 Ekim 2014, 22:31 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bayram Krakeri (Zanza) Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Bayram Krakeri (Zanza) Yapılışı Tüm malzemeyi yoğurup, kulak memesi yumuşaklığında hamur haline getirin. Limon büyüklüğünde bezeler koparıp, elinizle uzatın. Her birini zeytinyağı ile hafifçe yağlayıp, üzerini nemli bezle örtün. Bir kaba alarak, 2 saat oda sıcaklığında bekletin. Daha sonra mermer bir tezgah ya da açma pedinde, iki elinizin avucuyla sürterek tek tek yarım cm kalınlığında uzun yuvarlak şeritler haline getirin. Elinizle gevşekçe sararak, hafifçe kendi etrafında kıvırın. Kızgın bol yağda, devamlı karıştırarak kızartın. Kağıt havlu üzerinde fazla yağını alarak servis yapın. | |
|
Etiketler |
bayram, krakeri, tarifi, zanza |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Köfteli bayram çorbası Tarifi | AngeL | Çorbalar | 0 | 05 Ekim 2014 22:27 |
Su Krakeri | Elysian | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 08 Haziran 2014 09:39 |
Bayram Tatlısı tarifi | Zen | Tatlılar | 0 | 01 Kasım 2012 19:44 |
Bayram Tatlıları, Bayram İçin Tatlı Tarifleri | Violent | Tatlılar | 0 | 18 Ekim 2012 17:49 |