06 Eylül 2014, 23:47 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Otlu Tereyağı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER 250 gram tereyağı 1/4 demet maydanoz 1/4 demet fesleğen 1 tatlı kaşığı kurutulmuş tarhun 1 tatlı kaşığı kişniş tohumu 1 çay kaşığı renkli tane karabiber NASIL YAPILIR? Maydanoz ve fesleğeni incecik kıyın. Kişniş tohumunu ve renkli tane karabiberleri havanda ezin. Tarhun otunu elinizle ufalayın. Tüm malzemeyi oda sıcaklığında eriyen tereyağı ile karıştırın. Alüminyum folyoyu parlak kısmı dışa gelecek şekilde açın. Hazırladığınız tereyağı karışımını orta kısmına yerleştirin. Tereyağını rulo şeklinde sararak, derin dondurucuda muhafaza edin. Dilimler halinde keserek et ya da tavuk şinitzel üzerinde servis edebileceğiniz gibi poğaça gibi hamur işlerinde gönül rahatlığıyla kullanın.
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | |
|
Etiketler |
otlu, tereyağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tereyağı ve Tarihçesi | SimHa | Yemek Tarifleri | 0 | 13 Ağustos 2014 16:36 |
Bal Peteği Tereyağı Tarifi | Elysian | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 4 | 05 Haziran 2014 21:57 |
Portakallı Tereyağı | oneofgirl | Soslar | 0 | 13 Ağustos 2013 16:37 |
Ev Yapımı Tereyağı | Seyra | Soslar | 0 | 15 Eylül 2012 13:09 |
Limonlu Tereyağı Sos | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:47 |