![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Ballı, Tarçınlı Tereyağı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER 250 gram tereyağı 2 yemek kaşığı bal 1 adet rendelenmiş portakal kabuğu 1 tatlı kaşığı tarçın NASIL YAPILIR? Bal, rendelenmiş portakal kabuğu ve tarçını karıştırarak, oda sıcaklığında eriyen tereyağı ile harmanlayın. Alüminyum folyoyu parlak kısmı dışa gelecek şekilde açın. Hazırladığınız tereyağı karışımını orta kısmına yerleştirin. Rulo şeklinde sararak, derin dondurucuda muhafaza edin. Arzu ettiğiniz miktarda alarak; muhallebi, tatlı sos, cheesecake, kek kısacası tereyağı kullanılan tüm tatlı reçetelerinde kullanın.
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
ballı, tarçınlı, tereyağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tereyağı ve Tarihçesi | SimHa | Yemek Tarifleri | 0 | 13 Ağustos 2014 16:36 |
Tarçınlı Ballı Sütün Faydaları | Zen | Sağlık Köşesi | 0 | 15 Haziran 2014 22:54 |
Portakallı Tereyağı | oneofgirl | Soslar | 0 | 13 Ağustos 2013 16:37 |
Ballı ve Tarçınlı Kurabiye | N999 | Pastalar | 0 | 21 Nisan 2012 23:59 |
Limonlu Tereyağı Sos | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:47 |