IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 03 Eylül 2014, 22:32   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yer Fıstıklı Krokan





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



2 su bardağı yer fıstığı
2 su bardağı toz şeker
4 damla limon suyu



NASIL YAPILIR?

Yer fıstıklarını teflon bir tavaya alın. Toz şekeri de ekleyin.
Kısık ateşte, toz şeker eriyip kahverengi bir hal alana kadar yer fıstıkları ile beraber sürekli karıştırarak pişirin.
Eriyen şekere limon suyunu katın ve 1 dakika daha pişirmeye devam edin.
Krokan karışımını yağlı kağıt üzerine düz bir şekilde dökün. Kalınlığını arzu ettiğiniz şekilde ayarlayın.
Parmak izinizi üzerlerinde bırakmamak için krokanı oda ısısında 10 dakika kadar bekletin.
Kıvam alan krokanı bütün olarak kaldırın. Arzu ettiğiniz büyüklükte parçalara ayırın ve kapağı kapalı, hava almayan bir kavanozda arzu ettiğiniz kadar uzun süre saklayın. Tatlı tariflerinizde de kullanın. Sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın.

__________________
~ Adım YaLnızLık ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
fıstıklı, krokan, yer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Susamlı Krokan Elysian Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 08 Haziran 2014 09:48
Fıstıklı Kebap Burce Kebaplar Köfteler 0 27 Mart 2012 20:51
Fıstıklı Çikolatalı Kek N999 Pastalar 0 26 Ocak 2012 21:24
Fıstıklı ve romlu sos Adrasteia Soslar 0 22 Ocak 2012 10:49
Krokan (gaziantep) Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ekim 2010 15:05