03 Haziran 2014, 12:13 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Beğendili Cipsli Soğan Halkaları Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 2 paket mısır cipsi 3 adet büyük boy soğan Bir buçuk su bardağı un 1 su bardağı süt Beğendi için: 1 adet bostan patlıcanı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı un, 1 su bardağı süt Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 8-10 dal dereotu Beğendili Cipsli Soğan Halkaları Yapılışı CİPSİ derin bir kabın içinde elinizle ufalayın. Soğanları halka şeklinde doğrayın ve önce una sonra süte bulayın. En son her tarafını cipsle kapladıktan sonra fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Beğendi için patlıcanı közleyip, kabuğunu soyun ve çatalla ezin. Tereyağını bir tencereye alıp, eritin ve un katıp, hafif kokusu çıkana kadar kavurun. Sütü katarken topaklanmaması için bir yandan da karıştırın. Patlıcan ve kaşar peyniri kattıktan sonra tüm malzemeyi iyice karıştırıp, tencereyi ocaktan alın. Kıyılmış dereotu katıp, soğan halkaları ile servis yapın. sofra | |
|
Etiketler |
beğendili, cipsli, halkaları, soğan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cipsli Akdeniz Salatası | oneofgirl | Salatalar Mezeler | 0 | 28 Ağustos 2013 14:30 |
Peçete Halkaları | Ruj | Ev Dekorasyonu | 0 | 25 Aralık 2010 15:29 |
Soğan - Soğan Nedir - Soğan Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:36 |
Fırında Cipsli Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 16:32 |
Cipsli Tavuk Rosto | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 03:07 |