[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesinde Ayşe Kurt isimli bayan, inat uğruna ağır vasıta ehliyeti aldı.
Akyazılı Ayşe Kurt (40), ehliyet almak için kursa gitmeye karar verdiğini, ancak çevresindekilerin "Bu yaştan sonra ehliyet alamazsın" demesi üzerine, ağır vasıta ehliyeti almaya karar verdiğini söyledi.
Kurt, "Ehliyet almak istiyordum. Bunun için sürücü kursuna yazıldım. Ancak yakınlarım sürekli, '40 yaşından sonra ehliyet mi alacaksın?' dedi. Ben de onlara inat ağır vasıta ehliyeti almaya karar verdim. Derslere aksatmadan katıldım. Başarıcağıma inanıyordum" dedi. Motor ve trafik sınavından 95, ilk yardım ile direksyon sınavından ise 90 alan Ayşe Kurt, tek sınavda E sınıfı ehliyet almaya hak kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. (AY-AK)