IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ağ, Network ve Networking (https://www.ircforumlari.net/ag-network-ve-networking/)
-   -   Facebook bu gerçekle sarsıldı! (https://www.ircforumlari.net/ag-network-ve-networking/333627-facebook-bu-gercekle-sarsildi.html)

Slipknot 07 Mayıs 2010 00:47

Facebook bu gerçekle sarsıldı!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hackerlar ve siber suçlular şimdi de çalıntı ve sahte Facebook hesapları satmaya başladı. 400 milyondan fazla kullanıcısıyla ve bu yıl sahiplerine getirdiği 1 milyar dolarlık gelirle Facebook, hackerların hedefi haline gelmişti.

VeriSign'ın iDefense bölümünün The New York Times'a açıkladığına göre; yalnızca Şubat ayında Kirllos olarak anılan bir hacker 1.5 milyon Facebook hesabını yasadışı sitelerden satmaya çalıştı.

iDefense'in belirttiğine göre Kirllos, 700 bin Facebook hesabının giriş bilgilerini sattı. Kirllos, 25 dolara 10 ya da daha az arkadaşı olan üyelikleri satarken, 10'dan fazla olanları 45 dolara satışa koydu.

iDefense'e göre 10'dan daha fazla bu kadar çok hesap olması bunların sahte hesaplar olduğunu gösteriyor. Ayrıca iDefense, bilinmeyen linlere tıklanmaması gerektiğini ve Facebook'tan gelen arkadaşlık isteklerine dikkat edilmesi gerektiğinin de altını çiziyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk