Pesimist'in tongaya getirilişi..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Alıntı: |
Başka bir bilgisayardan oturum açtınız. Tekrar Login olmak için burayı tıklayın. :
iii F ? M ?
Başka bir bilgisayardan oturum açtınız. Tekrar Login olmak için burayı tıklayın. :
nrd ?
eviL:
f u ?
f ?
Başka bir bilgisayardan oturum açtınız. Tekrar Login olmak için burayı tıklayın. : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
f/m ii mi ?
eviL:
ffffffffffffffffffff
Başka bir bilgisayardan oturum açtınız. Tekrar Login olmak için burayı tıklayın. kişisini web kamerası görüntüleniyor uygulamasını başlatmaya davet ettiniz. Lütfen bir yanıt bekleyin veya beklemedeki davete iptal (Alt+Q) uygulayın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
eviL:
al benim (:
eviL:
f olduguma inan
Şu anda bir Titreşim gönderdiniz!
Başka bir bilgisayardan oturum açtınız. Tekrar Login olmak için burayı tıklayın. , web kamerası görüntüleniyor uygulamasını başlatma davetinizi kabul etti.
ohaa
eviL:
ok ii
ii eviL nerde ?
eviL:
ben eviL
Ya kusura bakma küfür ettiysem eğer senin kız olduğunu bilmiyordum
eviL:
tamam sorun degil
|
Diğer loglar da vardı, ancak evet var idi, yanlışlıkla pencereleri kapatınca gitti hepsi. Pesimist bu logdan sonra bana geldi, eviL bayan mı dedi, ben de taş gibi olduğunu söyledim, Mazhochist de biz eviL ile çıkıyoruz dedi. Ahuaha. Heeey gidi..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Screenshot gelir birazdan..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.