Ben Telefondan Anlarım Diyen Bi Baksın Lütfen
Benim telefonumda çok önemli(benim için önemli) problemler var. Bir çare bulabilirseniz çok sevinirim. Ama lütfen Format Atmayı önermeyin ve eğer bir uygulama yüklemem gerekiyorsa wap adresi olarak verin.. Ayrıca telefon kaçak ve servis şansım da olmuyor. Nokia 7610 Series 60 kendisi. Forum Araması yapmadığım için moderatorlerden özr dilerim.
1. Uygulama Yöneticisi programında istediğim bir programı seçip bilgileri göster dediğimde birşey çıkmıyor. Daha açıkçası her programda çıkmıyor. Göster diyorum hiç takmıyo bile beni.
2. Uygulama Yöneticimde benim yüklemediğim bazı programlar var. Silmeye çalışınca Diğer programlar çalışmayabilir diyo bende silmiorum.
3. Nokia Kulaklığımdan çok az ses geliyor.. Ne biçimse anlamadım bi türlü.
4. Format atmak istersem ; Tüm uygulamaların,rehberin,notların vs. yedeğini nasıl alabilirim(pc olmadan)
5. MMC Kartım takılıyken Web'e bastığımda üstte Web yazıo sonrada küt diye menüye dönüyor. Sanki hiçbirşeye basmamışım gibi..
6. Wirelles IRC programını çalıştırmayı başaramadım. Serveri fln gayet güzel ayarlıyorum ve connect diyorum ama Resolving **** diyor OK yazıo sonra Connecting... de kalıo öyle. Bağlanmıyor...
7. Telefonum çooook yawaş. Açılırken 10dk beklior. Programı fln yokmu bunun? Yada bir hilesi falan.
8. Agile Lie Detector uygulamasının keyini bulabilirmisiniz?(forumlarda yasak değilse tabi)
9. SeleQ programında back opsiyonu yok. Options'a basınca Özellik Desteklenmiyor uyarısını alıyorum. Fexplorer'de back e basınca programdan çıkıyor. MyPhone'de ise back yapabiliyorum ama C:/hackturk/merhaba.app 'i alıp E: ye attığımda(örnek tabii) E:/hackturk/hackturk/merhaba.app oluyor. Yani 2 klasör çıkıyor. İyi bir program(varsa wap adresiyle) biliyorsanız veya çözümünü biliyorsanız söylermisiniz?
10. Bluetoothla veri nasıl yollanıyor? Açıklayabilirmisiniz?
11. Telefon Hafızamdaki uygulamaları Hafıza Kartı'ma atabilirmiyim?
12. Telefon Hafızam dolu uyarısı alıyorum. Silsemde 5dkka sonra yine dolu diyor. Tüm verilerimi kb kb topladım ve 2MB küsür çıktı ama Telefonum 5MB(veya 7MB da olabilir tam hatırlayamadım) dolu diyor. 3MB alan nereye gidiyor?
Eğer PC gibi buda sistem dosyalarıyla doluyorsa, boşaltacak uygulama varmı?
13. Birşeyi yüklediğimde onun install dosyası ne oluyor??
14. Zip Uzantılı dosyaları yüklediğimde biçimi tanımıyor ve yükleme bitmiyor. Bende ZipMan var?
15. Bloover Gerçekten Çalışıyormu ? Anlatabilirmisiniz
16. Bildiğiniz iyi oyunlar varsa adlarını alabilirmiyim.
17. Joypad'ın (yada o ortadaki şey varya onun) üstünde çok kullanılmaktan soyulma oldu. Şimdi kötü gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim.
18. Sırf meraktan soruyorum ; Aranızda Nokia Sensor kullanan varmı? Yoksa yanlız ben mi kullanıyorum??
19. Bildiğiniz iyi WAP adresleri varmı?
Evet sorularım bu kadar(şimdilik). Farkettim ki çok sormuşum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Umarım korkutmamıştır. Hepsini 1 kişinin bilmesi mümkün değil tabii. Bu yüzden 1-2 soruda olsa cevaplarsanız, sonuçta tüm sorular çözülmüş olur ve çok yardımcı olursunuz. |