Bende Boyle Birsey Yazsam Nasıl Olur Acaba
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
;Yardım Operatoru!
on *:text:*nickimi kullanıyo*:#:{ msg # Eğer birisi nick'ini kullanıyosa: /ns GHOST nick şifre }
on *:text:*nickimi almıs*:#:{ msg # Eğer birisi nick'ini kullanıyosa: /ns GHOST nick şifre }
on *:text:*nickimi kullanıyor*:#:{ msg # Eğer birisi nick'ini kullanıyosa: /ns GHOST nick şifre }
on *:text:*kanal kaydetme*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*kanal kaydetmek*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*kanalı kaydetme*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*kanalı kaydetmek*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*kanali kaydetme*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*kanali kaydetmek*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*sop yazamıyorum*:#:{ msg # Kanalını founder olarak yani sahibi olarak tanıtmak için: /cs IDENTIFY #kanaladı şifre }
on *:text:*kanalı identify*:#:{ msg # Kanalını founder olarak yani sahibi olarak tanıtmak için: /cs IDENTIFY #kanaladı şifre }
on *:text:*kanali identify*:#:{ msg # Kanalını founder olarak yani sahibi olarak tanıtmak için: /cs IDENTIFY #kanaladı şifre }
on *:text:*sop ekleyemiyorum*:#:{ msg # Kanalını founder olarak yani sahibi olarak tanıtmak için: /cs IDENTIFY #kanaladı şifre }
on *:text:*kanalı kapatmak*:#:{ msg # Kanalını founder olarak yani sahibi olarak tanıtmak için: /cs IDENTIFY #kanaladı şifre }
on *:text:*kanali kapatmak*:#:{ msg # Kanalını founder olarak yani sahibi olarak tanıtmak için: /cs IDENTIFY #kanaladı şifre }
on *:text:*kanali silmek*:#:{ msg # Kanalını founder olarak yani sahibi olarak tanıtmak için: /cs IDENTIFY #kanaladı şifre }
on *:text:*kanalı silmek*:#:{ msg # Kanalını founder olarak yani sahibi olarak tanıtmak için: /cs IDENTIFY #kanaladı şifre }
on *:text:*kanal infosuna*:#:{ msg # Bir kanalın Ozelliklerine bakmak istiyosan: /cs INFO #kanaladı }
on *:text:*kanal info*:#:{ msg # Bir kanalın Ozelliklerine bakmak istiyosan: /cs INFO #kanaladı }
on *:text:*memo gonderme*:#:{ msg # Birine veya kanala memo ( not bırakmak ) atmak için: /ms send nick veya #kanal }
on *:text:*memo gondermek*:#:{ msg # Birine veya kanala memo ( not bırakmak ) atmak için: /ms send nick veya #kanal }
on *:text:*memo*:#:{ msg # Birine veya kanala memo ( not bırakmak ) atmak için: /ms send nick veya #kanal...Size gelen memolar number yerine listedeki numarasini yazarak okuyabilirsiniz.: /ms read numara }
on *:text:*Hosgeldin YardimOps*:#:{ msg # Merhabalar Arkadaslar.Ben Yardım Operatorunuz $me yim.Siz yardım kanala bakamazsanız ben devreye girecegim userlere yardım edecegim.Hepinize kolay Gelsin }
on *:text:*Hoşgeldin YardimOps*:#:{ msg # Merhabalar Arkadaslar.Ben Yardım Operatorunuz $me yim.Siz yardım kanala bakamazsanız ben devreye girecegim userlere yardım edecegim.Hepinize kolay Gelsin }
on *:text:*Merhaba YardimOps*:#:{ msg # Merhabalar Arkadaslar.Ben Yardım Operatorunuz $me yim.Siz yardım kanala bakamazsanız ben devreye girecegim userlere yardım edecegim.Hepinize kolay Gelsin }
on *:text:*Selam YardimOps*:#:{ msg # Merhabalar Arkadaslar.Ben Yardım Operatorunuz $me yim.Siz yardım kanala bakamazsanız ben devreye girecegim userlere yardım edecegim.Hepinize kolay Gelsin }
on *:text:*s.a YardimOps*:#:{ msg # Merhabalar Arkadaslar.Ben Yardım Operatorunuz $me yim.Siz yardım kanala bakamazsanız ben devreye girecegim userlere yardım edecegim.Hepinize kolay Gelsin }
on *:text:*selamun*:#:{ msg # Hosgeldiniz .Ben #yardım kanalı operatoru $me 'im. Size nasıl yardımcı olabilirim }
on *:text:*selam*:#:{ msg # Hosgeldiniz .Ben #yardım kanalı operatoru $me'im. Size nasıl yardımcı olabilirim }
on *:text:*slm*:#:{ msg # Hosgeldiniz .Ben #yardım kanalı operatoru $me'im. Size nasıl yardımcı olabilirim }
on *:text:*s.a*:#:{ msg # Hosgeldiniz .Ben #yardım kanalı operatoru $me'im. Size nasıl yardımcı olabilirim }
on *:text:*merhaba*:#:{ msg # Hosgeldiniz .Ben #yardım kanalı operatoru $me 'im. Size nasıl yardımcı olabilirim }
on *:text:*hello*:#:{ msg # Hosgeldiniz .Ben #yardım kanalı operatoru $me'im. Size nasıl yardımcı olabilirim }
on *:text:*slm*:#:{ msg # Hosgeldiniz .Ben #yardım kanalı operatoru $me'im. Size nasıl yardımcı olabilirim }
on *:text:*s.a.*:#:{ msg # Hosgeldiniz .Ben #yardım kanalı operatoru $me'im. Size nasıl yardımcı olabilirim }
on *:text:*ban atma*:#:{ msg # Birini Kanaldan BanLamak yani uzaklastırmak icin once : /mode #kanaladı +b nick: yazarak daha sonra : /kick #kanaladı nick sebep: yazın }
on *:text:*banlama*:#:{ msg # Birini Kanaldan BanLamak yani uzaklastırmak icin once : /mode #kanaladı +b nick: yazarak daha sonra : /kick #kanaladı nick sebep: yazın }
on *:text:*ban açma*:#:{ msg # Ban acmak icin /mode #kanaladı -b nick: kendi banınızı acmak icin : /cs unban #kanal nick: seklinde acabilirsiniz... }
on *:text:*ban acma*:#:{ msg # Ban acmak icin /mode #kanaladı -b nick: kendi banınızı acmak icin : /cs unban #kanal nick: seklinde acabilirsiniz... }
on *:text:*banımı acma*:#:{ msg # Ban acmak icin /mode #kanaladı -b nick: kendi banınızı acmak icin : /cs unban #kanal nick: seklinde acabilirsiniz... }
on *:text:*banımı açma*:#:{ msg # Ban acmak icin /mode #kanaladı -b nick: kendi banınızı acmak icin : /cs unban #kanal nick: seklinde acabilirsiniz... }
on *:text:*nickimi kayde*:#:{ msg # Nickini register etmek için: /ns REGISTER şifre e-mail. }
on *:text:*nickimi kayıt*:#:{ msg # Nickini register etmek için: /ns REGISTER şifre e-mail. }
on *:text:*Guest oluyorum*:#:{ msg # Ozaman nickinizi identify etmemissiniz.Nickini identify etmek için: /ns IDENTIFY şifre. }
on *:text:*Guest oldum*:#:{ msg # Ozaman nickinizi identify etmemissiniz.Nickini identify etmek için: /ns IDENTIFY şifre. }
on *:text:*nickimi silmek*:#:{ msg # Nick'ini drop etmek için yani iptal etmek icin , identify ettikten sonra: /ns DROP nick. ÖnemLi Not:Eger nickinizi iptal ederseniz kanal veya kanallarınızda iptal olur. }
on *:text:*nickimi kayde*:#:{ msg # Nickini register etmek için: /ns REGISTER şifre e-mail. }
on *:text:*nickimi kayıt*:#:{ msg # Nickini register etmek için: /ns REGISTER şifre e-mail. }
on *:text:*nick sifrele*:#:{ msg # Nickini register etmek için: /ns REGISTER şifre e-mail. }
on *:text:*nick şifrele*:#:{ msg # Nickini register etmek için: /ns REGISTER şifre e-mail. }
on *:text:*oda acmak*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*oda açmak*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*tskler*:#:{ msg # Biz Tesekkur ederiz.Baska ne konuda sizlere yardım edebiliriz.Eger baska bir arzunuz yoksa Lutfen kanal genelinde bekleme yapmayınız.İyi Sohbetler }
on *:text:*tsk*:#:{ msg # Biz Tesekkur ederiz.Baska ne konuda sizlere yardım edebiliriz.Eger baska bir arzunuz yoksa Lutfen kanal genelinde bekleme yapmayınız.İyi Sohbetler }
on *:text:*tşk*:#:{ msg # Biz Tesekkur ederiz.Baska ne konuda sizlere yardım edebiliriz.Eger baska bir arzunuz yoksa Lutfen kanal genelinde bekleme yapmayınız.İyi Sohbetler }
on *:text:*tsklerr*:#:{ msg # Biz Tesekkur ederiz.Baska ne konuda sizlere yardım edebiliriz.Eger baska bir arzunuz yoksa Lutfen kanal genelinde bekleme yapmayınız.İyi Sohbetler }
on *:text:*tesekkur*:#:{ msg # Biz Tesekkur ederiz.Baska ne konuda sizlere yardım edebiliriz.Eger baska bir arzunuz yoksa Lutfen kanal genelinde bekleme yapmayınız.İyi Sohbetler }
on *:text:*teşekkur*:#:{ msg # Biz Tesekkur ederiz.Baska ne konuda sizlere yardım edebiliriz.Eger baska bir arzunuz yoksa Lutfen kanal genelinde bekleme yapmayınız.İyi Sohbetler }
on *:text:*nick nasıl şifreler*:#:{ msg # Nickini register etmek için: /ns REGISTER şifre e-mail. }
on *:text:*nick nasil sifreler*:#:{ msg # Nickini register etmek için: /ns REGISTER şifre e-mail. }
on *:text:*kanal nasıl kaydede*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*kanal nasil kaydede*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*kanalı nasıl kaydede*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*kanali nasil kaydede*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*kanal register nasıl*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*kanal register nasil*:#:{ msg # Kanalını register etmek yani kaydetmek için: /cs REGISTER #kanaladı şifre tanım }
on *:text:*aop nasıl ekle*:#:{ msg # aop eklemek için, sop veya founder'san: /cs AOP #kanaladı ADD nick }
on *:text:*aop ekleme*:#:{ msg # aop eklemek için, sop veya founder'san: /cs AOP #kanaladı ADD nick }
on *:text:*sop nasıl ekler*:#:{ msg # sop eklemek için,founder'san: /cs SOP #kanaladı ADD Nick }
on *:text:*sop ekleme*:#:{ msg # sop eklemek için,founder'san: /cs SOP #kanaladı ADD Nick }
on *:text:*uop ekleme*:#:{ msg # Uop eklemek için, sop veya founder'san: /cs UOP #kanaladı ADD nick }
on *:text:*uop nasıl ekle*:#:{ msg # Uop eklemek için, sop veya founder'san: /cs UOP #kanaladı ADD nick }
on *:text:*aop nasıl sil*:#:{ msg # aop silmek için, sop veya founder'san: /cs AOP #kanaladı del nick }
on *:text:*aop sil*:#:{ msg # aop silmek için, sop veya founder'san: /cs AOP #kanaladı del nick }
on *:text:*sop nasıl sil*:#:{ msg # sop silmek için,founder'san: /cs SOP #kanaladı del Nick }
on *:text:*sop sil*:#:{ msg # sop silmek için,founder'san: /cs SOP #kanaladı del Nick }
on *:text:*uop nasıl sil*:#:{ msg # Uop silmek için, sop veya founder'san: /cs UOP #kanaladı del nick }
on *:text:*uop sil*:#:{ msg # Uop silmek için, sop veya founder'san: /cs UOP #kanaladı del nick }
on *:text:*topige*:#:{ msg #Kanala topic atmak icin : " /topic #kanaladı mesajınız }
on *:text:*topigi nasıl*:#:{ msg #Kanala topic atmak icin : " /topic #kanaladı mesajınız }
on *:text:*topigi nasil*:#:{ msg #Kanala topic atmak icin : " /topic #kanaladı mesajınız }
on *:text:*topik nasıl*:#:{ msg #Kanala topic atmak icin : " /topic #kanaladı mesajınız }
on *:text:*whois*:#:{ msg #IRC'de birini bulmak için: /whois nick }
on *:text:*whoise nasıl baka*:#:{ msg #IRC'de birini bulmak için: /whois nick }
on *:text:*whoise nasil baka*:#:{ msg #IRC'de birini bulmak için: /whois nick }
on *:text:*kanali yonlendirme*:#:{ msg #Bir odayı ba$ka bir odaya yonlendirmek icin : /mode #kanaladı +lO 1 #yonlenecekkanaladı }
on *:text:*kanalı yonlendirme*:#:{ msg #Bir odayı ba$ka bir odaya yonlendirmek icin : /mode #kanaladı +lO 1 #yonlenecekkanaladı }
on *:text:*kanalı baska kanala*:#:{ msg #Bir odayı ba$ka bir odaya yonlendirmek icin : /mode #kanaladı +lO 1 #yonlenecekkanaladı }
on *:text:*founderi degistir*:#:{ msg #Kanalın founder unu değiştirmek için: /cs set #kanal founder }
on *:text:*kanalı baskasına ver*:#:{ msg #Kanalın founder unu değiştirmek için: /cs set #kanal founder }
on *:text:*kanali baskasina ver*:#:{ msg #Kanalın founder unu değiştirmek için: /cs set #kanal founder }
on *:text:*topigi kitle*:#:{ msg #Topiclock: /cs set #kanaladı topiclock SOP veya FOUNDER }
on *:text:*topigi nasıl kitle*:#:{ msg #Topiclock: /cs set #kanaladı topiclock SOP veya FOUNDER }