Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2006, 22:40   #8
velehmet
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Aşağıdaki geyiği bi yerden aldım.

-ağca bey yeni kitabınız çıktı piyasaya
-kitap değil o kitapsız!...kutsal kitap diyeceksin
-neyse efendim...girişte bizi kaymaklı ekmek kadayıfı tarifi karşılıyor..neden koydunuz bunu?
-bu ülkenin kaymak tabakası fukaranın ekmeğini kadayıf niyetine yer ben de kadayıfın pişkinlik göstergesiyim bunu ifade ettim
-on dördüncü sayfada ise papa ile mum ışığında duvarda köpek gölgesi yapan bir fotoğrafınız var?
-insanları ellerini birleştirmeye çağırıyorum..bak hocam iki parmağınla birleştiriyosun baş parmağını..diğer parmakları da dik havaya..hah bak ne güzel oluyo
-kitabı yazarken mehmet ali ağca çok ıkındı mı?
-gerek yok..bu ülkenin geleceğine çok kurşun sıktım o yeter...
-son soru... türk basının önemli gazetecilerinden birini öldürdün, hıristiyanların en kutsal sembolü papa'yı öldürmeye kalkıştın, gasp, hırsızlık, çetecilik suçlarına dahil oldun...bu ülkede salgınlar, ekonomik uçurumlar, adaletsizlikler, ..erefsizlikler gırla giderken, eşekler gibi çalışıp evine üç kuruş götürmeye çalışan insanlar akşam yemeği sofrasında ekmeklerine kan doğrarken, eski değerler kaybolmaya yüz tutmuş dejenerasyon almış başını gitmişken, bu ülkede sağcısıyla solcusuyla milyonlarca insan işkencelerden, faili meçhul ölümlerden geçmişken, 24 saat içinde türkiye cumhuriyeti vatandaşının canına okuyacak milyon tane olumsuzluk sürüp giderken senin derdin nedir kuzum?
-ben mesihim...ben kurtarıcıyım..kitabımı oku...
-ne kitabı be!...canımıza okudun canımıza...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver