OriqinaL Adı:
Analysis of litmus backdoor trojan
by John C. Hennessy <
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
>
$irket:
A CTCP version request to the clients returned this:
Litmus 2.03 (C)2001 The Litmus Group
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.random quote)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Biz litmus'u cozduqumuzu zannettik ama cok hata yaptik Ceza (tamer) buda benim kanitimdir bana ve litmus'la ilgili herseyi ona sorabilirsiniz, warsayımla hareket etmiyoruz. Tam: 55.000 trojan cope atıldı bunun sorumlusuda ben ve tamer :o ispatları: undernet'e girmeyen TR ip'lerinin yarısından cogunu sokan bir adam ReHaCKeR (serkan) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
dal.net'e girmeyen TR ip'lerinin yarısından cogunu sakan iki adam Serwet Ceza (tamer)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- $imdi Soruyorum! Resimler neden dezenfekt ediLdi? Saygilarla.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.