Ben Seni Niye Sevdim???
Ben Seni Niye Sevdim bu Soruyu o kadar çok soruyorum ki Kendime Neden Bağlandım bu kadar sana en Garibi de Neden Bir Türlü Kopamıyorum Neden Seviyorum Seni Bu Kadar Çok Hala O Kadar Çok Seviyorumki Bazen Küfrediyorum Kendime Senden Kopamadıım İçin Bazen Kendimden Nefret Ediyorum Çevremdekileri Suçluyorum Bazen Ağlıyorum Sessizce Tek Başıma Ağlıyorum ve Seni Düşünüyorum Ama Tek Yapamadıım Senden Nefret Edemiyorum Seni Suçlamıyorum Bir Türlü ve Senden Kopamıyorum Hiçbirşey Ortada Yokken Ben Seni Bu Kadar Nasıl Seviyorum Nasıl Seni Başkalarıyla Görsemde Sevgim Bitmiyor ve Üzüldüm Tam Senden Nefret Edicem Artık Seni Sevmicem Dedim Zamanlarda Bir Bakışın Bir Gülüşün Unutturuyor Herşeyi Bana ve Sana Daha Çok Bağlıyor Beni Eskisinden Bile Daha Çok İşte Bunları o Kadar Çok Düşündüm ve Bu soruları o kadar çok sordum ki kendime sonunda aldım cevap ne oldu biliormusun.... Ben Seni Sen Olduğun İçin Sevdim!!!
iyinle,kötünle,doğrunla,yanlışınla bazen o sıcacık gülüşün için sevdim seni bazen bir bakışın için bazen yaptığın şımarıklıklar için sevdim ama şunu birdaha anladımki ben seni hep sevdim hiç nefret edemedim kendimi zorlasamda olmadı seni sevmekten vazgeçemedim belki bir tutkuydu bu belki bi saplantı belkide sadece masum bi sevgiydi sen başkaları için,seni sevmeyen insanlar için her üzüldülğünde ve onlara her aşık olduğunda ben seni daha çok sevdim ve senden daha çok üzüldüm ;senin üzülmene ve bliyorum ki içimde hep buruk bir üzüntü olucak hayatım boyunca çünkü sen beni hiçbirzaman benim seni sevdiğim kadar sevmedin zaten kendini zorlasanda sevemezsin. En acısıda ne biliyormusun hiçbirzamanda sevemeyeceksin bitanem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |