|
VazGeciLmezimsiN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaşım. ya sen cok biliyorsun yada ben hicbişey bilmiyorum.
Neden diğerleri ile böyle bir sorunum olmadı? geçen girdim sitene toplistimi göremedim orda ve daha sonra kaynağı göster dedim ctrl f yaptım aradım yok silmişsin?? ve daha sonra buraya konu açtım kodumu silmiş gerekenin yapılmasını istiyorum diye. ve sen 2 gün sonra bana pm atmışsın diyosunki bana sen; kardes hem kodun senin nerede kalkmis dikkatli bakarsan kodunda duriyor bu degilmi Cevap: pr2 ve üstü sitelerle link değişimi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pr2
gibi bir cevap veriyorsun bana?
ben sana sitenden kodumu kaldırmışsın diyorum sen ise bu cevabı veriyorsun. onuda geçtim tamam dedim. bende kaldırdım dedim. ve hala gelip buraya post atıyorsun.
|
tamam dedinse sikayet etmyieceksin delikanli olacaksin bana oke deyipte siteyi daha kontrol etmesini bilmiyorsun link yok diye bana diyorsun kaldir kalsin diyorsun geride sikayet edyiorsun post acikcadir senin gibi oke deyipte sinsice sikayet etmiyorum bunu herkese yapma oke beni bilen bilir iyi forumlar baskada cevabim yoksana saygilar
----------
haklisin abim adamin turkce eksikligi var muhabbette ile muhabbet i karistirmis sansda bana vurmus piayngodan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.