al sana cevabi kimdeymis hata simdi gereginin yapilmasini ben istiyorum
kardesim linki kaldiran sensin sikayet edende sensin buyur isbati
yilmazcetin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: VazGeciLmezimsiN Nickli Üyeden Alıntı dostum neden kod umu kaldırdın sitenden ?? kardes hem kodun senin nerede kalkmis dikkatli bakarsan kodunda duriyor bu degilmi Cevap: pr2 ve üstü sitelerle link değişimi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pr2 bununla ne alakası var? muhabbete orgtaki kodumu kaldırmıssın onu söyledim. bende kaldırdım neyse uğraşmana gerek yok ekleyeceginiz kodlar <a href=[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] title="sohbet" target="_blank">Sohbet</a> __________________ muhabbette.org sohbet58.net dikkatli incele oke gardaslik iyi forumlar Cevap: link
Alıntı:
yilmazcetin Nickli Üyeden Alıntı
kardes sen benimkini kaldirmisin ama seninki duruyor ekliyecekmsin bende kaldirayimmi acele yazarmisin saygialr
sen kaldırdın diye bende kaldırdım, yeni tasarım yapıyorum kalsın şimdilk
isabati burada sonrada sikayet etme ben sana yazdim siteyi yeni yapacagim dedin kalsin dedin bana vede sen beni kaldirmistin ben halada kaldirmadim dun sen kaldir kalsin deyince ben kaldidim dun biraz gercekci olalim arkadasim hatta gece serverine gittim yoktun arkadaslarina kontrol edin dedim ama dogru ol aslinda ben seni sikayet edecektim etmedim sen beni sikayet etmisin haksiz sensin iyi forumlar ne yapayim kardesim
3 seneyi geckin bu forumdayim kimseye yamukluk yapmadim yapmamda hele hele cikarim icin asla diyorsun muhabbette org orayi kopyaladimki sana oku nerede kalkmis diye hala muhabbetette.org diyorsun sana kopyaladim baska sitemiyidi incelemeden macere pesinde kosma kalsin yeni yapacagim siteyi diyorsun sonrada buraya sikayet ediyorsun yazik be kardesim sana yazik saygilar herkese