Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2009, 02:25   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vejetaryen Bakla




1 kg. bakla
3 büyük soğan
1/2 bardak zeytinyağı
1,5 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
1 bardak su
Yarım demet dereotu

Baklaların uçlarını kesip ikiye bölünüz.
Soğanları doğrayıp baklaların üzerine koyun ve iyice karıştırın.
Bakla ve soğan karışımını tencereye koyup diğer malzemeleri ekleyin.
Tencerenin üstünü kapatın 45 dakika kadar veya
baklalar iyice pişene kadar pişirin.
Oda sıcaklığında, doğranmış dereotu ile servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan