Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2009, 18:33   #1
Turkh
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
mirc scrptine sifre eklemek?

merhabalar, irc sunucusunun girisine giris sifre kodu degilde scriptin icine sifre eklemistim. fakat irc sifresini degistirdigim zaman, malum o scripti iindirenler giremiyor ve tekrardana siteden indirmesi gerekiyor o sekil degilde ben irc isfresini degistirdigimde ve siteyede sifresi degismis mirc programini attigim zaman ve pc sinde mircimizi kullanmakta olan userlerin mircinin sifresini update gibi guncelleme gibi sifre degistirme durumu varmidir sizce ? confecanceroom sunucularda unreal gibi girislere sifre kodu koyamiyoruz ve saldirinin floodun onune gecilmiyor. hadi sifre guncelleme update olayida olmuyorsa sunucuma sadece benim scriptimi indirenin girmesini nasil saglayabilirim ident degiserek yada baska birsey degiserek kendi kullandiklari mircle girmelerini istemiyorum sadece kendi yaptigimiz mircten girmelerini istiyorum mircin icinden timeri me yi me yi kapatinca saldirida olmuyor bunu yapabilmem mumkunmu CR de eschattede ne kadar ugrastiysam kopyalama olayini cozemedim bilgili arkadaslardan cvp bekliyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver