Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2009, 14:14   #6
CipriX
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ANTI TOR (%99 Tor koruması!)

Vefa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
aynı sorunu verdi yukardaki mirc sürümünden mi kaynaklanıyo acaba

StaticRhyme Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* $dll: 'C:\Program Files\Türkçe mIRC v6.35\anti-tor.dll' Açılamıyor (Satır 18, tor.mrc)

Arkadaşlar mIRC'inizin ana dizinine bütün dosyaları atınız, ÖRN;

C:\Program Files\Türkçe mIRC v6.35\anti-tor.dll
C:\Program Files\Türkçe mIRC v6.35\WhileFix.dll
C:\Program Files\Türkçe mIRC v6.35\tor.mrc

-
help24-7 Nickli Üyeden Alıntı
100%100 yokmu daha : )))))))))

%100 kadar etkili aslında maximum bir adam elindeki 50 TOR ipsi ile belki (çook küçük ihtimal) 1 giriş yapabilir.

-
Mitolojik Nickli Üyeden Alıntı
Hocam oncelikle elinize emeginize saglik.bu tor konusunda nerede ise tum forumlari arastirmis birisi olarak umarim beklentilerimiz dogrultusunda bir tor korumasi olur diyorum.henuz denemedim ama forumlarda mevcut olan tor korumalari genel itibari ile port yasaklama seklinde idi.belirlenen portlara yasak koyuyor buda caydirici olmuyordu.sizin korumanin remotesine baktigim kadari ile proxy'leri cekiyor ve yasakliyor.tam arzu ettigim gibi bir sey.yalniz merak ettigim konu su ki.. bu proxyleri nerelerden cekiyor.guncel proxy listesi adi altinda onlarca site mevcut.benim beklentim bu korumanin tor ile ayni kaynaktan beslenmesi ve onun kullanabilecegi proxyleri yasaklamasi. umarim oyledir.tekrar emeginize saglik..

Güzel açıklıyıcı yorumun için teşekkürler, bu TOR koruması muhtemelen tam olarak senin aradığın şey, hatta TOR olayını tarihe gömeceğini ümit ediyorum (: Neyse bu bilgileri bir siteden çekiyor o siteyi DLL'ye gömdüm çünkü o sitede 1500-6000 arasında güncel TOR ipsi var eğerki bu IP'ler gereksiz kişilerin eline geçerse koruması olmayan sunuculara neler yapabilir sende anlamışsındır. Kendi sunucumuzda (300+ kullanıcı) verileri aynı web sitesinden çeken daha gelişmiş bir sistem kullanıyoruz, şuana kadar 100,200 TOR saldırısı aldıysak belki 2 belki 3 tane giriş sağlanmıştır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver