|
toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bahtiyara da dedim tr.l'ye gerek yok diye. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bahti ya o isimler economist buldu desem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hatta Harf harf cok ummalı calısma sonucu isimleri kendisi belirledi ben eklemesini yaptim :P
Hatta hamama gitmeden bişi söyleyim seviye olarak chanservle ilgili birşeyde yapılabilir örneğin Online Kullanıcı var bu baz alınarak bir takım seyler yapılabilir.
Haksızmıyım sky :P
Kaçtım ben.
|
Bana ne zaman dedin olm? Kodlama yaptığından bile haberim yok. Hem o kadar tr.l kullanıp milleti ve kendini uğraştırıyorsun, hem T harfini büyük yaziyorsun, hemde ben bahtiyar'a dedim diyorsun. Hadi oradan :P
|
ysfm Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
allah sizin elinize kimseyi dusurmesin(Bahtiyar ve mehmet) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
emegine saglik guzel olmus buna birde access ve xop da kullanım ekledin mi muthis olur mesela
/cs set #xxx azamisure 5g
seklınde set ayarlandıgında 5 gunden az birisi o kanalın access listesine eklenemez gibi
veya giriş suresine gore otovoice ce mlock +m ile sadece belirli online suresi olan kullanıcılar kanalda konusturulabılır.
Ugrastıktan sonra kısa bir surede halledersin bakalım aklına yatacakmı gerci bana yaramaz version farkı var ama olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
ben naptim abi?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.