Whois Düzenleme Dialogu
Tekrar Merhaba Arkadaşlar Daha Öncede Söylediğim Gibi Dialog Çalışmalarında Yeniyim ve Kendimi Geliştirmek İçin ve Daha iyiye Gidebilmek İçin Çalışmalar yapmaktayım. Şimdide Whois Düzenleme Dialogu Çizdim Birtane Genelde Ben Cr Sunucuda Görev Aldığım İçin Cr Kapsamlı Çalışmalar Sunuyorum. Kısaca özetlemek gerekirse Bir Userin Sizden Whoisime Şu Anlamlı Sözü Eklemek İstiyorum Dediğinde Bu dialog Sayesinde Kolaylıkla Whoise Güzel Veya Anlamlı Sözler Ekleyebilirsiniz.Amacı Budur ve Kolaylık Bakımından Gayet Kullanışlıdır. Scripte Dosyanızı Yüklemeniz İçin ; Size Vereceğim Linkteki Dosyamızı İndiriyoruz Ve İçindeki Dosyaları Mircimizin Ana Klasörüne Atıyoruz . Sadece İçinden Resmimizi Alıp İmages Dosyamıza Atıyoruz. Ana Klasore dosyaları Attıktan Sonra Mircimıza /load -rs whxs Yazarak Kodumuzu Yukluyoruz. Dialogumuzu Çalıştırmak İçinde /dialog -m whxs whxs şeklinde Yazıyoruz ve dialog Scriptinizde karşınıza Çıkacaktır.
Önce Görünümünü Sunayım Buyrun ; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İndirmek İsteyenler İçinde Linkimiz; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İyi Forumlar ...
Konu bLaсk tarafından (24 Aralık 2009 Saat 04:45 ) değiştirilmiştir.
|