Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2009, 22:14   #4
CipriX
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özel kanal başvurusu hakkında..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
; CipriX! on *:text:*:?:{ if $1 == ozelkanal { $iif(%basvuruacikmi = acik,kntrl aktif $nick,kntrl deaktif $nick) } if $1 == ozelkanalbasvuru && $2 && %basvuruacikmi { if $($+(%,basvuru,.,$nick),2) { kntrl 60sn $nick } else { kntrl tamamdir $nick $2- } .set -u60 $+(%,basvuru,.,$nick) ok. } } on *:text:*:#Opers:{ if $1-2 == !basvuru on { .set %basvuruacikmi acik msg #Opers Kanal Basvurusu acildi } if $1-2 == !basvuru listele { var %i 1 while %i <= $lines(basvuru.txt) { msg #Opers $read(basvuru.txt,%i) inc %i } msg #Opers Basvuru listesinin sonu } if $1-2 == !basvuru off { .unset %basvuruacikmi msg #Opers Kanal Basvurusu kapandi } if $1 == !kaydet && $2 && $3 { .set -u10 %kanalkayitedilecek $2 .set -u10 %kanalkime $3 join $2 } } on *:join:%kanalkayitedilecek:{ .set %pass $r(100000,9999999) .chanserv drop %kanalkayitedilecek .chanserv register %kanalkayitedilecek %pass
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
set %kanalkayitedilecek founder %kanalkime ms send %kanalkime Kayit isleminiz tamamlandi %kanalkayitedilecek kanali uzerinize tahsis edildi. msg #opers Kanal kayit islemi tamamlandi. $2 nickinin istegi uzerine $3 kanali kayit islemi tamamlanip, kanal sahibi $2 olarak belirlenmistir. (Kanal Sifresi: %pass $+ ) .part %kanalkayitedilecek } alias -l kntrl { if $1 == aktif && $2 { msg $2 Merhaba $2 msg $2 Ozel kanal basvurusu yapmak icin ozelkanalbasvuru #kanaladi yaziniz. } if $1 == deaktif && $2 { msg $2 Ozel kanal basvurulari gecici bir sure kapalidir. msg $2 Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. msg $2 MI-Yonetim keyifli sohbetler diler. } if $1 == 60sn && $2 { msg $2 Biraz once bir basvuruda bulundunuz. Lutfen 1 dakika sonra tekrar deneyiniz. } if $1 == tamamdir && $2 { write basvuru.txt $r(1000,9999) - Ozel kanal basvurusu - $time - $date (Nick: $2 - Kanal: $3 $+ ) msg $2 $3 odasi icin basvuru isleminiz tamamlanmistir. msg $2 MI-Yonetim yonetimi tarafindan onaylandiginda size MEMO ile bildirilicektir. msg $2 MI-Yonetim keyifli sohbetler diler. } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver