Sunucuda özelinize yazmasını istemediğiniz nicklerin sizinle iletişim kurmasını engeller. Bir user sürekli sizi rahatsız ediyorsa listeye ekleyin scriptinizi açsanızda kapatsanızda artık o isim siz onu listeden silene kadar sizinle iletişim kuramaz. Mynet'te bayan bir arkadaşım kendisi sürekli rahatsız eden nickler oldugunu söyledi bende ona istinaden yazdım. Hazır yazmışken başka ihtiyacı olanlarda vardır kullansınlar dedim şekle şemale soktum. Hash kullandık yaptık birşeyler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kullanımı
1.)mIRC'inizi açın
2.) yaz satırına //run $mircdir yazın
3.)ufuk.ufuk ufuk.mrc ve DLL klasörünü buraya çıkartın.
Not
LL klasörünün içindekileri çıkartmayın ha
Klasör oldugu gibi kopyalayın.
Çalıştırmak İçin: /suzgec
---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:33 ---------- Arkadaşlar çok kullanan olursa bunu dahada fazla geliştiricem... MemoServ ignore. Kanal genelinde ignore.. Vb. fonksiyonlarıda eklicem. Yani siz beğenirseniz geliştirilcek. O sebepten yorumlarınızı bekliyorum.