Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2009, 13:18   #15
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Icimden Geldi ...

Artık sonuna geldik.

Sonsuz olacağımızı söyleye söyleye bitirdik kendimizi. Deli gibi sevdiğimizi söyleye söyleye bitirdik.Oysa ben gerçekten sonsuza dek sevebilirdim seni hem de deli gibi.

Ama artık bitti.

Şimdi içimde büyüttüğüm o masum bebek olmadığını biliyorum. Şimdi bana yaptıkların için kendimi kandırmaktan kendime seni affettirecek bahaneler bulmaktan seni her zaman kalbimde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kalbime karşı koruyup kollamaktan vazgeçiyorum. Sana duyduğum o anne şefkatinden vazgeçiyorum.

Bir aşk değil bir savaştı yaşadığım. Fark ediyorum.

Kendimle savaştım ben. Kendimi sana inandırmak için zorladım. Gelmeyişlerine sevmeyişlerine
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yalanlarına kendimi ikna etmek için senin sevginle kendimi kandırmak için bir masalı yaşadığımıza inanmak için savaştım.

Kendime yenildim sonunda. Sana değil.

Şimdi içimdeki bu savaşı bitiriyorum.

Bir gün bu savaşın biteceğine sevginin buna değeceğine olan inancımı gözlerindeki sahte aşkı bırakıp ellerine kendime sadece yaşamımı alıyorum. Sensiz yaşanmayacağına inansam da senden hayatımı ayırmakta zorlansam da artık seninle savaşmaya güç bulamadığım yaşamım ellerimde gidiyorum.

Senin galip başladığın bu aşkta yenile yenile seni yenmeyi öğrendiğim bu savaşta seni içimde bitiyorum.

Artık bitti kendimle savaşım.

Yenildin içimde;

Ben -bir- im artık.

Sen sıfır!

-Biz- bittik artık

Git biraz da başka yürekleri kır!

alıntı

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver