|
Sky-Dancer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! send_cmd(s_GlobalNoticer, "NOTICE %s :\2§~¤§¤~~¤§¤~~¤§¤~~¤§¤~~¤§¤~~¤§¤~~¤§¤~~¤§\2", u->nick);
send_cmd(s_NickServ, "NOTICE %s :En Son kaydedilen nick: \2%s\2", u->nick, last_register_nick);
send_cmd(s_GlobalNoticer, "NOTICE %s :\2-\2", u->nick);
send_cmd(s_ChanServ, "NOTICE %s :En Son kaydedilen kanal: \2%s\2", u->nick, last_register_chan);
send_cmd(s_GlobalNoticer, "NOTICE %s :\2§~¤§¤~~¤§¤~~¤§¤~~¤§¤~~¤§¤~~¤§¤~~¤§¤~~¤§\2", u->nick); bu kodlar, Son kaydedilen nick ve kanal içindir, Böyle bir editiniz yok ise hata verecektir.
if (!ni) { ile başlayan kod bloğu tamam da, Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! if (ni) {
send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG %s :Merhaba %s, Nickiniz Kayıtlıdır. Lutfen IDENTLFY Ediniz", u->nick, u->nick);
send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG #OperLog Sunucuya Giren \2%s\2 Nick'i Kayitlidir.", u->nick);
} bu kod eklenir ise,
Merhaba Sky-Dancer, Nickiniz Kayıtlıdır. Lutfen IDENTIFY Ediniz
Bu Nick kayıtlı ve şifre korumalıdır.... (standart şifreli nick satırları)
kısacası 2 defa; şifrenizi giriniz teması çıkacak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
iyi Çalışmalar..
|
Ya yok ben direk copyledim sshden allah ne verdiyse cıktı işte
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. arkadasin farklı anlayacağini düşündüm zaten.
Ki Şöyle şaabalım
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if (!ni) {
send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG %s Merhaba %s, Nickiniz Kayıtlı Değil, Nick Kaydı Hakkında Daha Fazla Bilgi için /msg nickserv help register Komutunu kullanın.",
u->nick, u->nick);
send_cmd(s_GlobalNoticer, "PRIVMSG #OperLog Sunucuya Giren \2%s\2 Nick'i Kayitsizdir.", u->nick);
}
else if (ni) {
send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG %s :Merhaba %s, Nickiniz Kayıtlıdır. Lutfen IDENTFY Ediniz", u->nick, u->nick);
send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG #OperLog Sunucuya Giren \2%s\2 Nick'i Kayitlidir.", u->nick);
}
Kayıtlı ve kayıtsız nicklere yaziyor kayıtlı ise kayıtlı, değil ise kayıtsızdır yazıyor. 2 si aynı anda nasıl oluyor diyenler yararlanabilir.