Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2009, 11:34   #1
Emrax
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
lamerlere çözüm ama sorun yardım :S

Arkadaşlar öncelikle şimdiden teşekkürler bir arkdaşım ve benim denemelerimde kodu bu hale getirdik.Ancak bir sorunumuz var.Kayıtlı olan nickleri kayitli.txt oluşturmamamıza rağmen kayitli.txt e kayıt etmiyor ve dolayısıyla herkese kill atıyor biz sadece kayıtsızlara kill atmasını istiyoruz :S Lütfen yardım eder misiniz?

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#: { 
if !$istok(constantin Soulfly onurkan Nomercy nitx,$nick,32) {
if !
$istok(#operhelp #help #opers #eğitim #help-eğitim #spambots #svslog #kobay #deluxe #tr-kanki #chanserv #helpers #forum #sales,$chan,32) {
if ($len($read(kayitli.txt,w,$nick)) > 0) { halt }
set %yazlan $1-
if 
$regex(%yazlan,z!ki\b) || $regex(%yazlan,Z!ker!m\b) || $regex(%yazlan,ßy Xen\b) || $regex(%yazlan,s!k!\b) || $regex(%yazlan,s!ker!m\b) || $regex(%yazlan,S'k3rim\b) || $regex(%yazlan,s!k/?r!m\b) || $regex(%yazlan,W/-w/-/-w /-/*/.c/-o/-m\b) || $regex(%yazlan,@h o t\b) || $regex(%yazlan,@h o t m a i l /. c o m\b) || $regex(%yazlan,
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
style="color: #0000BB">k3rim
\B) || $regex(%yazlan,s!k/?r!m\B) || $regex(%yazlan,W/-w/-/-/-/*/.c/-o/-m\B) || $regex(%yazlan,@h o t\B) || $regex(%yazlan,@h o t m a i l /. c o m\B) || $regex(%yazlan,
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
style="color: #007700">.
com\B) || $regex(%yazlan,
style="color: #007700">/.
/*/.net\B) || $regex(%yazlan,w i n d o w s l i v e /. c o m\B) {
.kill $nick 0,1Spåm9,1/0,1Advêr†îsîñg 0,1ßø† 5,1dê†êc†êd0,1!! 
}
}
}
}

on *:Join:#: { 
if ($len($read(kayitli.txt,w,$nick)) == 0) {
ns status $nick 
}
}

on *:snotice:*: {
if ($nick == nickserv) && ($1 == status) {
if ($3 == 3) {