Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Aralık 2009, 15:28   #1
SaLTaNaT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nick Info Kısmında LISTCHANS kanalları yansıtma.

Kodun yazılış amacı Nick info kısmında Sizin nick'iniz üzerine kayıtlı kanalları gösteriyor

Öncelikle

cd ircservices-5.*.**
cd modules/nickserv
pico main.c giriyoruz
ve şunu taratıyoruz
kod;
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
notice_lang(s_NickServ, u, NICK_INFO_EMAIL, ngi->email);

satırının hemen altına

Kod;
int i; char *clist[3]; char alist[128]; ARRAY_FOREACH (i, ngi->channels) { clist[i] = ngi->channels[i]; } // Yorum satırları eğer yukarida admin koruması yok ise adminlerinkini gösteriyor yukaridaki admin korumasi da infodaki gizli satir //if(!nick_is_services_oper(ni)) //{ //if ((!stricmp(ni->nick, ServicesRoot) == 0)||(!nick_is_services_admin(ni))||(!is_oper(ni))) //{ if (ngi->channels_count == 3) snprintf(alist, sizeof(alist), "%s, %s, %s (3 Adet)", clist[0], clist[1], clist[2]); if (ngi->channels_count == 2) snprintf(alist, sizeof(alist), "%s, %s (2 Adet)", clist[0], clist[1]); if (ngi->channels_count == 1) snprintf(alist, sizeof(alist), "%s (1 Adet)", clist[0]); if (!ngi->channels_count) snprintf(alist, sizeof(alist), "Bulunmamaktadır."); send_cmd(s_NickServ, "NOTICE %s :Kayıtlı Kanalları: %s", u->nick, alist); *alist = '\0';

ekliyoruz ve ardından

make & make install /restart

dikkat etmeniz gereken bir nokta var oda şurasıdır ben max 3 kanal gösterttim çünkü modules.conf öyle ayarladım bir nick 3 kanal kayıt edebilir istediginiz şekilde çoğaltabilirsiniz

Not : " zaman " Style.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet