|
ircop Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Şu imgmirc olayında seninde şikayetini okudum varyemezzz..
Smilelerin çıkması için : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yazma olayı yok bendeki kodda.. ama enteresan olay aynı versiyon farklı bir mirc'e yüklendiğinde açıyor olup benim kullandığımda çıkmıyor olması.. sebebini bulamadım bi türlü..
Açıkcası vazgeçtim.. bu arada senin smile sorunu düzelirse, sende : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. olayını düzenle.. çünkü sende Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. <--- olarak çıksa bile imgmirc'in yüklü olmadığı scriptlerde pek hoş görüntü yaratmıyor..
|
ircop Bence Gereksiz Birsey smiley Falan :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Janjanlı goruntu ıcın sadece sekıl olsun dıye userlerın dıkkatının cekılmesı ıcın konulan bır addon ıste
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.