Cevap: Bahçeli Lafı Fena Koydu
Burda Akp yi savunanların kanından şüphe ediyorum Pkk ya ülkeyi peşkeş çeken kim kuyruğunu kıstırıpta Amerikanın dediklerini yapan kim? İsrail cumhurbaşkanına kafa tutupta davosa gelmem deyipte sonra çark eden kim?
120 milletvekiliyle nasıl assın devlet bahçeli? Tek başına iktidar olsun verin oylarıda bakın bakalım bir tane it kalıyormu dağda taşta. Vatan satılmıştır beyler uyumayın artık kürtlere her istedikleri verildikten sonra buraya yazıyorum bak sizde şahit olun IRAK üstümüze kalacak amerika bizim başımıza savacak IRAK'ı eeee sonra ne olacak beyler?
TÜRKİYE' de kaç milyon kürt var 20 milyon eee IRAK'ta kaç milyon kürt var 30 milyon filan ne kadar oluyor sayıları? 50 milyon eeeee sonra ne olacak kürtler bizim sayımızı gececek saten 30 tane çocuk yapıyolar bu seferde sen azınlık olacaksın ondan sonrada türk açılımı yaparsınız artık ne güzel de uyuyor milletimiz koyun gibi milletiz vesselam.
Uşak'ta belediye seçimlerinde Tayyip Uşak'a gitmeye gerek yok alırız orayı demişti hatırlarsanız aldı aldı.Ama neyi aldı farketdinizmi.Uşak halkı duyarlı bir halkdır alır vurur hemen neyin ne olacağı bilinemez.
MHP den Ali Erdoğan kazandı.Şuan Belediye başkanı odur.Ha siz kimi desteklediniz derseniz tabiki Ali Erdoğan'ı. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
İşte bu NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözünü Tayyip ten duyamadım daha hiç , duyan varsa bu sözü tayyip in ağzından lütfen yazsın buraya da bende bileyim.
Konu qXp tarafından (16 Kasım 2009 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir.
|