Cevap: Konuşan Scripts
Ve sadece 1 tane siteden geliyor bu haberler,siteye haber eklenınce otomatık olarak botada ekleniyor ve kanal icinde belırlı aralıklarla dönuyor
bunu yapabilicek usta coderlerimiz el atabilir mi ?
ben bunu uzun zamandır yapıyorum açtığım haber kanalında 30'dan fazla siteden RSS yayını yapıyorum. 21:04:01: <Broken-Dream> C* Anadolu-Ajansi GÜL, ERGİN VE GERÇEKER'İ KABUL EDECEK - Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. _id=406708Anadolu-Ajansi C* 21:11:19: <Broken-Dream> C* CNN-Türk-Dünya ispanya'dan Türkiye'nin AB üyeliğine destek - Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. size="2">CNN-Türk-Dünya C* 21:12:26: <Broken-Dream> C* CNN-Türk-Dünya israil'den Erdoğan'a "Tarafsız değil" - Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. size="2">CNN-Türk-Dünya C* 21:15:15: <Broken-Dream> C* Anadolu-Ajansi KOLEZYUMA YEŞİL IŞIK - Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. _id=406719Anadolu-Ajansi C* 2 yıla yakın süredir hatasız sorunsuz işliyor..
Konu Heartbroken tarafından (16 Kasım 2009 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir.
|