Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2009, 18:19   #9
MaNyAKprens
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Facebook’tan tanıştığı 12 kızı hamile bıraktı.

PentagraM Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu ne demek oluyor yaaahuu?? yani diyorsun ki boşver yaa 200 milyon kişinin içinde 12 tanesi hamile oluvermiş ne olacak.yani normal bir şeymiş gibi bu olayı nasıl yorumluyorsunuz anlamış değilim. E Pes!

Eğer siz bilinçli bireyler yetiştirmezseniz.çocuklara kötü örnek olursanız belli bir disiplin altında yetiştirmezseniz bu tür olaylar olacaktır.birileri zayıf kişiliğe sahip olan kızları devamlı kullanacaktır.Eğitim-Öğretim şart..

Arkadasim dinle, benim ne demek istedigimi bilip bilmeden yorum yapma istersen?

ben demek istiyorum ki; Facebook o kadar buyuk bir arkadaslik sitesi ki dusun artik cok buyuk , ve iti de var pisligide var iyi kisiler de var orda, ama boyle pis herifler saatlerce gunlerce o tür kizlari ariyorlar, tabii o tür kizlar da hemen real hayatta bulusuyolar, yalan mi? e sen dogru duzgun tanimadigin kisiyle facebookta real hayatta bulusursan, E olacagi bu!
ben erkeklere hakli demiyorum, bunu yapan karaktersiz pislik bir kisilige sahiptir.. yani demek istedigim su, o facebookta o tür insanlar arasinda Alan menmun satan menmun gibi

Yanlis anlasildi sanirim iLk demek istedigim. kusura baqmayIn
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Konu MaNyAKprens tarafından (09 Kasım 2009 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver