|
PentagraM Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu ne demek oluyor yaaahuu?? yani diyorsun ki boşver yaa 200 milyon kişinin içinde 12 tanesi hamile oluvermiş ne olacak.yani normal bir şeymiş gibi bu olayı nasıl yorumluyorsunuz anlamış değilim. E Pes!
Eğer siz bilinçli bireyler yetiştirmezseniz.çocuklara kötü örnek olursanız belli bir disiplin altında yetiştirmezseniz bu tür olaylar olacaktır.birileri zayıf kişiliğe sahip olan kızları devamlı kullanacaktır.Eğitim-Öğretim şart..
|
Arkadasim dinle, benim ne demek istedigimi bilip bilmeden yorum yapma istersen?
ben demek istiyorum ki; Facebook o kadar buyuk bir arkadaslik sitesi ki dusun artik cok buyuk , ve iti de var pisligide var iyi kisiler de var orda, ama boyle pis herifler saatlerce gunlerce o tür kizlari ariyorlar, tabii o tür kizlar da hemen real hayatta bulusuyolar, yalan mi? e sen dogru duzgun tanimadigin kisiyle facebookta real hayatta bulusursan,
E olacagi bu!
ben erkeklere hakli demiyorum, bunu yapan karaktersiz pislik bir kisilige sahiptir.. yani demek istedigim su, o facebookta o tür insanlar arasinda
Alan menmun satan menmun gibi
Yanlis anlasildi sanirim iLk demek istedigim. kusura baqmayIn
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.