05 Kasım 2009, 22:34
|
#18 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: istek üzerine yine 1 deyiz.
| yaLIn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
buna halk dilinde link satın alma deniliyor, emek vermek başka emek vermeden ücret verilerek oralara gelmek başkadır.ondan bundan aldığınız linkler bakalım sizi nereye kadar götürecek sayın mircane.net yetkilileri bir de emek diyorsunuz ya ? bütün gün kafamı pc başıdan kaldırmıyorum ve enayi olduğumu düşünüyorum.Dünki adamlar kral kesiliyor ya kafamı duvarlara vurasım geliyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o para bigün suyunu çeker.Mircane ordan indiği gün buraya konunu ben açacağım ! bakalım o zaman verdiğiniz emek mi para mı belli olacak. Hadi eyw.
edit ;
konu açmama bile gerek yok şuan 2. sayfa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. dahada gerilerde görmek dileği ile.
Not ; Hızlı giden atın ... seyrek düşermiş.
| Hocam, Yaran Var Galiba Gocunuyorsun. Donts'u Tanımam Etmem Öyle Yada Böyle Adam İlk Sayfaya Gelmiş Demi? Sende Yap, Sende Burda Konu Aç İlk Tebrik Eden Ben Olayım. Sürekli FesatLık Yapıyorsun. "Haticeye Değil, Neticeye Bakıcaksın" Mirc Kelimesinde, Türk Sitelerin Yarişmasi Cok Güzel Birşey. Ha Bide Daha Gerilerde Görünce Eline Birşeyler Geçer Umarım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Not : Tebrikler Donts. |
| |