Hakk'larınızı Helal Ediniz...
Selamun Aleyküm değerli "IF" müdavimleri; "IF" bünyesinden tamamen ayrıldığımı bildirerek. Sizlerden Helalik istemeye geldim. Benim sizlerde Hakk'ım varsa Helal-i hoş olsun. sizlerde lütfen ban Hakk'ınızı helal ediniz. Allah(c.c.)'ın Selamı, Duası, Muhabbeti Üzerinize olsun. Allah'a emanet olunuz. Hayırlı geceler .. 01-08-2005 / 05-11-2009 Eyvallah! Reis (Coşkun) bey'in dikkatine ;
| Alıntı: |
4 Baron; Bu konu sayesinde forum üzerindeki vatan hainlerinide görmüş olduk... Ne yazıkki din üzerinden vatan hainliği yapabilenleride görüyoruz..
|
| Alıntı: | Ancak unutmayınki mu'min olmanız dostum olduğunuz anlamına gelmez.. Din kardeşimmiş? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Güldürmeyin adamı. Benim tek kardeşim aynı ana ve aynı babadan olan kardeşlerimdir.. Benim kardeşlerim YUCE TÜRK MİLLETİNDEN olanlardır... | HUCURÂT - 10 “Şüphesiz müminler birbiri ile kardeştirler; öyle ise dargın olan kardeşlerinizin arasını düzeltin; Allah’tan sakının ki size acısın.” CÂSİYE - 11 İşte bu (Kur’an) bir hidayettir. Rablerinin âyetlerini inkâr edenlere ise elem dolu çok kötü bir azap vardır. Reis (Coşkun) bey dikkate alıp biran önce tevbe istiğfarda bulunuzun ve Kelime-i Şahadet getiriniz bence! Allah İslah ve Affetsin sizi ... |