Cevap: Bildiğiniz Text Reklam Firması
reklam ara.com tr güzel bir firma..kullnıyorum onu..yalnız reklam vereni az olduğu için hep aynı linkler çıkıyor..ayrıca içeriğe göre reklam vermiyor maalesef..Bunu denedim...
Adsense gibi içeriğe göre reklam yayını yok.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
inşallah bu firma da google gibi içeriğe göre reklam yayını sistemi yapar..Yoksa talep olmaz..reklam vereni olmaz..hep bööle 3 - 5 firma reklam verir..
ara.com.tr yetkililerine duyurulur..
Kazancı da az.. kaldırıcam reklamlarını.. tık başına 1 kuruş veriyor.. meblayı kendiniz yükseltebiliyorsunu ama bu kezde sadece 2 firmanın reklamnı veriyor..
Aslında tavsiye edilmeyecek bir site..sırf Türk firması diye ben reklamlarını yayınlıyorum..Ama tembellik etmeye devam ederlerse hem ben hemde benim gibi düşünen yüzlerce insan ara.com.tr reklamlarını sitelerinden kaldıracağa benziyor.
Google adsense gibi içeriğe göre reklam yayını veren bildiğiniz bir TÜRK FİRMASI varsa lütfen buraya yazınız.. not: Türk firması olsun..Ecnebilere para kazandırmak zoruma gidiyor.. |