Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2009, 01:01   #1
ReiS
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AKP nin İSTANBULU HER YAĞMURDA SELE TESLİM

Son yıllarda ne zaman gök yüzünde bulut görsek trafiğe cıkamaz olduk.. Dünyanın mega kenti İSTANBUL yanlış politikalar ve yanlış uygulamalar sonucu Doğaya teslim edildi..

Bugün işim gereği istanbula gittim. Pendik - Kartal arası mesafe yaklaşık 4 km dir. Pendik e-5 i gectim havada hafif sağnak yağmurlu. Trfik kilitlendi. 4km olan yolu aracla tam 1.5 saatte gidebildim. Kartal köprüsünden itibaren e-5 trafiğe kapanlı. Ulaşım cevre yoluna verildi.. Bende kaza oldu sanmıştım.. Akşam haberlerinde birde ne göreyim. E-5 yağmur ve sel felaketlerinden dolayı CEVİZLİ köprüsünden kapanmış. Malum o bölgede AKP büyük şehir belediyesi bir cevre ve trafik için bir köprü ve alt gecit vs yapmıştı.. Meğer o köprü ve alt gecitin alt yapısı yeterli yapılamamış..

Aklıma 2 ay önceki sel felaketi ve feci ölümler geldi.. Yetkililerin acıklamaları ise takdiri ilahi şeklinde idi. Türkiyeden başka hiç bir ülkede bu tip şeyler yaşanmyor ve hiç bir yetkilide olayları takdiri ilahiye bağlamıyor..

BUYRUN SİZLERE AKP nin İSTANBULUNDAN GÖRÜNTÜLER....

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Maalesef burası İstanbul .... ve Maalesef hala İstanbul kötü kaderinden kurtulamıyor..

Yanlış işler yanlış uygulamaların esasında işi erbabına vermek yerine işi kendi yandaşlarına verip, Cami imamını mühendis, müezzinide mimar yaparsan olacağı budur hey TOPbaş efendi...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver