Konu: alias lazım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2009, 15:36   #1
TİGeR
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
alias lazım

selam arkadaslar.daha öncede belirttim ben bir sunucuda root adminim sunucu arkadasımın kendisi askere gitti ve bana emanet etti. Fakat ben mırC komutları konusunda pek bilgili değilim kendimi geliştirmeye calısıyorum. şimdi belki diceksiniz mırc komutları arıyosan yüzlerce konu var araştır diye.
bakın mesela sunucuda net adminin teki benden kendisine root yazmamı istedi yazmadığım içinde beni kanaldan attı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
nyse içerdeki adminlerden birisi actı banı fakat ben gene giremedim zline gline akill ne varsa acıldı fakat ben indentimi deiştirmeden giremedim yani indetimi yasaklamıs spama mı aldı artık nasıl yaptıysa mırc üzerinden ident yasağı olmuyor bildiğim kadarıyla. neyse benim sizden istediğim bu bana hangi komutla ban koymus ki identimi deişmeden giremedim? tam olarak komutu nedir öğrenmek istiyorum bana lazım olur bi gun alias olarak şöle bişey istiyorum zline attığım birini aynı zamada akill alsın ve identinide yasaklasın f tuslarından biri ile. birde yine f tuslarıyla koyduğum banı kaldırmak isitiyorum. komut bilgisi ii olan arkadaslar için kolay bişey sanırım heleki coder arkadaslarımız için cocuk oyuncağıdır eminim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
şimdiden teşekkur ederim arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet