Cevap: Dönen PKK'lılara iş de verilecek mi?
-Diyelimki devlet bunlara birde is ortami sagladi.. E terorist bu yüzsüz arlanmaz bir varlik.. hemen derki ben memleketimde kalmayim bana söyle büyük görkemli sehirlerden birinde bir is ayarlayin birde ev verin malum ( dagdan ) geldim evim yok..
Onuda yapar bizim devletimiz güzel büyük bir sehirde bir is ayarlar deniz gören bir evde verir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sonra nemi olur..
Calistigi yerde bir sehit babasi ama bu kallesin kim oldugunu bilmiyor.. Derki:
-Sehit babasi: Evladim hosgeldin hayirli olsun isin kimsin nerdensin ( ve tebessümünü de eksik etmez) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-Sözde tövbekar (dönme) terorist: Baba ben su tarihte su mekanda benim milletimi korurken yoluna mayin dösedigim sehit ettigim su kadar askerin katiliyim!
-Sehit babasi: Nefessiz..
Yere yikilir kalir.. al sana ikinci bir sehit.. Evladinin katili olmus bir kallesle birde el sıktı tokalasti.. Dayanirmi bu yürek tabi ölür.
Yada bir sehit annesi.. bu (dönme) terorist evlenicek bir mahalleye yerlesicek.. Komsulari bunlara hosgeldine cayini icmeye gelicek
-Sehit annesi: Hosgeldiniz evladim hayirli ugurlu olsun yeni ev kurmussun ben evladima yuva kuramadan topraga verdim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( istedimki sizlere hediye getireyim bunun yerine.. Bak bu misal (caydanligi) size getirdim.. Nerelisiniz gurbetcimisiniz yavrum?..
-Sözde tövbekar (dönme) terorist: Anne ben su tarihte su mekanda benim milletimi korurken pusuya düsürdügüm karakoluna ates actigim catismada öldürdügüm su su su askerlerin (SEHİTLERİN) KATİLİYİM..
-Sehit annesi: Nefessiz..
Saclarini taramaya kiyamazken 20 yasinda topraga verdigi gözbebegi oglunun ''kallessssss'' katilinin evindedir birde o adiye elini öptürmüstür dayanirmi yürek ölür.. al sana ikinci sehit.. |