Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2009, 17:08   #14
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Liseli kıza Facebook tecavüzü!

Kız da örnek alacak bir yaş olsa düşüncesi ona yetse kız zaten örnek alır yapmaz bunu.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
27 yaşındakiyle biriyle 14 yaşındaki birrinin düşüncesi aynı olabilirmi acaba.Ayrıca ortaokulu bitirmiş liseye yeni başlayacak kişiler 14 yaşında değillermi? Yoksa benmi yanlış biliyorum.Yani kız yeni yeni hayatın gerçeklerini bilebileceği öğrenebileceği bir yaşta.Sağlıklı düşünemez hiçbir zaman.Illaki başında bir büyük şart.Eğitimde şart.

Bak benim kız arkadaşım annesini hiç sevmezdi, nefret ederdi.Onunla bir yere gitmez,konuşmazdı.Kadın ne ettiyse kızına kendini sevdiremedi.Ama babasıyla çok iyiydi. Lise zamanında hiçbir kızla sohbet, arkadaşlıkta etmezdi.Hep onu erkeklerle sohbet ederken gezerken görürdük.Niye böyle yapıyorsun dediğimizdede erkeklerin sohbeti hoşuma gidiyor onlar daha olgun düşünüyor derdi.Kızların sohbetini beğenmezdi.Aramıza hiç mi hiç katılmazdı.Ama şimdi noldu? Lise bitti ünive başladı hayatın gerçeklerini gördü karşılaştı... (Gerçi ünivde olan sebeplerinden dolayı bitiremedi ünivi ama..) Sonra zamanla öğrendi neyin ne olduğunu annesini seviyor şimdi bizlerlede görüşüyor herşeyin farkına vardı.Nasıl davranacağını gayet iyi biliyor.Yani bak herkes bir değil beş parmağın beşi bir değil.Okadar farklı bir durumki bu sen belki evet o yaşlarda çok dikkatli oldun dikkat ettin ama bazısıda işte sen kadar sağlıklı düşünemiyor.Kimi küçük yaşta belki hayatın gerçeklerini anlar kimi ise zaman ilerledikçe anlar.. Sen tek bir pencereden bakıyorsun olaya; geniş bakmak lazım diye düşünüyorum bende.

Keyifli forumlar herkese; benden bu kadar yani düşüncem budur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver