Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ekim 2009, 21:56   #4
eHkShiFhiSne
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Samsun, AKP Yönetimini ve Yılmaz Gibi Belediye Başkanını Hak Etmiyor!..

lorden55 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yazdığınızı okudum fakat bazı kısımları haksız buldum ve benim görüş açım farklı , yusuf ziya yılmaz başkanımızın hep kötü yönlerini hep kötülediğiniz noktaları seçip bulmuşsunuz... unutmakın ki , samsun bu gün değişiyorsa ve güzelleşiyorsa , yarın bir gün senin torunların vay be eskiden samsun çöplük gibiymiş babamlar nası yaşıyomuş bu şehirde dediklerinde , sen yattığın yerden duyacaksın bunları....

bunlar benim düşüncelerim,, samsun değişiyor güzelleşiyor...

akp diye sevmeyebilirsin başkanımızı, veya tanımadığın için kötüleyebilirsin.. ama ben yakından tanıyorum amcam tanıyor , eskiden karayolları zamanından... bu yüzden yaptıkları yapacaklarının temanıtıdır sayın başkanımızın....

kusura kalma yazı metnin saçmalıklarla dolu. yapılanlar eziyet değil sadece geçici bir huzursuzluk daha sonrasında süper ötesi mega şehir samsun olacak...

Arkadaşa katılıyorum . Sadece bir ucundan tutup veryansın edilmiş . Neden yaptığı hizmetlerden , güzelliklerden bahsedilmiyor .

Ufak bir örnek ;

İstanbul / Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge 'de pek çok olayla suçlanıyor . Tabi hiçbir resmiyeti gerçekciliği yok . İspat edilmemiş . Ama semt dışından biri gelince , Bayrampaşa 'daki değişikliği fark edebiliyor. Koskoca hapishaneyi yerinden kaldırttı . Bir dünya pisliği Bayrampaşa'dan def etti . Ha severmiyim hayır . Tam aksine tiksinirim . Ama yaptığı bir hizmet var ortada. Samsun'a iki gere gittim . Biri 1998 yılında , biride ağustos 2009 da . Görünüm ; Samsun'da büyük bir değişim var ve bu gözle görünüyor . Kısacası ; birkez olsunda kötülüğü değilde yapılan iyiliği , hizmeti değerlendirin .

Hayırlı İF'ler .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver