Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ekim 2009, 18:08   #7
BehroozWolf
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aynı IP Bloğundan Saldırı

onNes Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dedikleriniz dogrudur ama işi bilen bir ise mirci ident fullname gerekli işlemleri tam yapıyor ise başka bir care ne olabilir. Cünkü aynı olay suan benim başımda da var akill ekliyorum. Gördügüm sey İP de "88.242" şu kısmın sabit oldugu degişebilirde kendi edindigim bilgiyi anlatıyorum. Buna ne gibi bir önlem alınabilir tor proxy v.b olsa bişiyler yapabiliyoruz.

Bu kişi sunucuya gelip, herhangi bir fiil(eylemlerde) bulunuyordur. Muhakkak bir şekilde bir yazı, bir küfür ya da birilerini rahatsiz etmeye yönelik bir şeyleri yapiyordur. Ne olabilir, küfür ediyordur. Her zaman farklı şekilde ve farkli küfürler olabilir. Burada yapılması gereken, kişiyi takipe aldığınızda aklınızda kişi hakkında bir fikir oluşur. Yani şunu şunu şöyle yapiyor, şu şekilde küfür ediyor. Regex ile spamfilterde engelliyebildiğiniz kadar engellemelisiniz. Zaten bir süre sonra şahıs küfür etmeye başladımı spamfiltere takılacaktır. Bu da onu deli edecektir. Ve dolayısıyla ya pes edecektir ya da gelip sizinle konuşacaktır :-)

Tor ya da proxy ile giriş yapiliyorsa, proxy korumaları mevcut. Saw'in yazmış olduğu TCL scriptler var. mIRC Script bölümünde çeşitli korumalar mevcut. Unreal kendi içerisinde belli başlı ipler banlanabilir, bopm gibi yazılımlar kullanılabilir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver