Msn'de Geyik Var (:
Cennet Misali Sni Sevdim Bn, Yüreğime Canıma Sni Sardm Bn, AŞKıma Bulamadım Karşılk Ancak Bıkmıyor Yüregm bıkmyor SENDEN....: ayy kimler gelmişşş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
inT!Kam : Ayy KimLer geLmiş ki
inT!Kam : Hani ßen Niye GörmüyoRum
Cennet Misali Sni Sevdim Bn, Yüreğime Canıma Sni Sardm Bn, AŞKıma Bulamadım Karşılk Ancak Bıkmıyor Yüregm bıkmyor SENDEN....: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cennet Misali Sni Sevdim Bn, Yüreğime Canıma Sni Sardm Bn, AŞKıma Bulamadım Karşılk Ancak Bıkmıyor Yüregm bıkmyor SENDEN....: sen gelmişsin yaaa yeterr Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
Cennet Misali Sni Sevdim Bn, Yüreğime Canıma Sni Sardm Bn, AŞKıma Bulamadım Karşılk Ancak Bıkmıyor Yüregm bıkmyor SENDEN....: hatta artar bile
Cennet Misali Sni Sevdim Bn, Yüreğime Canıma Sni Sardm Bn, AŞKıma Bulamadım Karşılk Ancak Bıkmıyor Yüregm bıkmyor SENDEN....: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
inT!Kam : Hadi Canım
inT!Kam : Kime Kime Yeter ßakim (:
Cennet Misali Sni Sevdim Bn, Yüreğime Canıma Sni Sardm Bn, AŞKıma Bulamadım Karşılk Ancak Bıkmıyor Yüregm bıkmyor SENDEN....: bana yeterisin onu biliyorum sadece Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
inT!Kam : Şiitt
inT!Kam : Aç GözLüLük Yapma ßaşkaLarınada ßırak (:
Cennet Misali Sni Sevdim Bn, Yüreğime Canıma Sni Sardm Bn, AŞKıma Bulamadım Karşılk Ancak Bıkmıyor Yüregm bıkmyor SENDEN....: nie bırakçakmışım bee Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
inT!Kam : Tamam O Zaman
inT!Kam : aL ßeni Senin oLsun (:
inT!Kam : NapCan Lehn ßana Çaßuk SöyLe (:
Cennet Misali Sni Sevdim Bn, Yüreğime Canıma Sni Sardm Bn, AŞKıma Bulamadım Karşılk Ancak Bıkmıyor Yüregm bıkmyor SENDEN....: napiim ? :S
inT!Kam : ßiLmem
inT!Kam : NaparSan Yap
inT!Kam : Tepe Tepe kuLLan (:
inT!Kam : ßeni iyi GünLerde kuLLan Hııı
inT!Kam : kuLLanma KLavuzumu Okumayıda Unutma ßak (:
inT!Kam : SonRa ßozarSın faLan :P
Cennet Misali Sni Sevdim Bn, Yüreğime Canıma Sni Sardm Bn, AŞKıma Bulamadım Karşılk Ancak Bıkmıyor Yüregm bıkmyor SENDEN....: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
Cennet Misali Sni Sevdim Bn, Yüreğime Canıma Sni Sardm Bn, AŞKıma Bulamadım Karşılk Ancak Bıkmıyor Yüregm bıkmyor SENDEN....: gülmekten geberdim beeee Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D |