Bir Kod Ariorum Yardim EdebiLcecekmisinz
Selamun Aleykum .. Bir Kod Ariorum Bilmem Mumkunmu Boyle Birsey ..
Botum Join / Part / Quit Leri #Control Kanalina Msg Edicek .. Ama Soyle Bir Istegim Var Diyelim Biri Geldi Atiorum Saat 1 De '' Erman '' Nicki iLe .. Sonra Bu Adam Cikior, Saat 5De Yine Girior " Asi " nicki ile.. Bunu Msg Edilen Kanalda Yansitmak Istiorum Yani Su Sekilde: Join Yapan Nick: Asi, Join Yaptigi Kanal: $chan, Bugunki NickLeri: Burda Erman Yazmasi Lazim .. Cikip Yine Girerse Baska Bir Nick Ile, O Nickde Cikmali
örnek:
(servere daha once girmemis ise)
[JOIN]: Asi Nicki #Sohbet Kanalina Girdi, IP Adress: 12.12.12.12 , Bugunki NickLeri: Nick Yok
[PART]: Asi Nicki #Sohbet Kanalindan Cikti, IP Adress: 12.12.12.12 , Bugunki NickLeri: Nick Yok
[QUIT]: Asi Nicki Serverden Cikti.. IP Adress: 12.12.12.12 , Bugunki Nicki: Nick Yok
Örnek:
(servere daha once girmis ise)
[JOIN]: Asi Nicki #Sohbet Kanalina Girdi, IP Adress: 12.12.12.12 , Bugunki NickLeri: Erman Nicki Ile Saat 5 de giris yapmi$, Arif nicki ile Saat 7 de giri$ yapmi$
[PART]: Asi Nicki #Sohbet Kanalindan Cikti, IP Adress: 12.12.12.12 , Bugunki NickLeri: Erman Nicki Ile Saat 5 de giris yapmi$, Arif nicki ile Saat 7 de giri$ yapmi$
[QUIT]: Asi Nicki Serverden Cikti.. IP Adress: 12.12.12.12 , Bugunki NickLeri: Erman Nicki Ile Saat 5 de giris yapmi$, Arif nicki ile Saat 7 de giri$ yapmi$
Söyle Bir Sey Istiorum Karde$Lerim .. YardiM edebiLirseniz cok makbul oLur..
iLginiz Icin TskLer Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |