Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ekim 2009, 05:11   #10
Sky-Dancer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: En Güzel Unreal Sürümü ?

ysfm Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu kadar irc dunyasını takıp etmenız guzel... ancak bir sorun var kıyaslama yapmanız yanlis inspircd demissiniz inspircd 'de duzenleme yapmak unreal kadar kolay degildir ve anope destek demıssınız anope nın, ne yazıkkı kaynak kodlarında bir destegi yok ; bu yuzden versionlar arasında kıyas yapamazsınız hepsinin iyi ve kotu yonleri var ve birsey daha onerdıgınız surumler halen gelısmekte olup , gelisen ve degısen herseyde eksıkler bulunur bu yuzden halen unreal halen tr icin en uygun surum...

Ayrı iki taban kıyaslanacak ise belirli parametreler vermeniz lazım kı insanlar o parametrelerden kendısi icin uygun olanı secebılsın...

Aslında daha çok şey, yazmak isterdim..
Yine kişisel ego mego lego olaylarına dönecek olay..

Bence anope, hala kendini geliştirmekte olan bir servis..
Artı bildiğim kadarı ile ircservices den anope a geçiş şu an itibari ile çok zor..
ki bunu sana önceden de söylemiştim ysfm (şahsi fikrimi)
Şu da bir gerçek, modül yapısı irc-services'inkinden çok daha iyi durumda..

5.1 versiyonunda geliştirdiklerini söylüyorlar.. biraz inceledim..
Ama yeterince inceleme fırsatım olmadı.

Şahsen şu durumda anope kullanmak benim içime sinmez..
Yanlış düşünüyor da olabilirim. Ama şöyle özetliyim, Büyük bir sunucuda yerli yerine oturmuş bir servis (ircservices 5.0.64 gibi) kullanacaksınız ki, uzun zaman dokunmayasınız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

InspIRCd olayına gelince;
1 defa kurdum.. Fena değil gibi. Kodlama bakımından çok güzel ( anope un 1.9 versiyonu da zaten InspIRCd den esinlenilmiş gibi duruyor
)

ama şu an itibari ile, Unreal4 ün çıkması demek, yeni sisteme yavaş yavaş geçilmesi demek olacak. ileriki zamanda unreal4 çıkınca görmüş olacağız..

Ama şahsi fikrim; InspIRCd ye modül yazmam demek: yazdığım kodlardan hem daha fazla zevk almam demek, hem de daha hatasız kodlama yapmam demek oluyor..

iyi Çalışmalar..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver