|
Liz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Öncelikle selamlar Jhon.Senle az çok sohbetimiz olmuştur ama seni tam anlamıyla tanıyorum diyemem tabiki.Madem böyle bir konu açtın , açıklama yapma gereği duydun peki o zaman bir sorum var sana.Yalnız yanlış anlaşılmakta istemiyorum sadece açılan bu konu gereğince sorma gereksinimi duydum.Ayın 18'inde yani pazar günü;bahsettiğin bayan arkadaş kendisi için,kendi duygularını paylaşmak için "Yeni Konu Oluşturun"da yeni bir konu açmış kendi adına... E bayan arkadaş kendi adına açmışsa bu konuyu, kendi duygularını yazıyor ve yansıtıyorsa.. Bizlerin ya ona moral açısından yardımcı olmamız lazım bir iki pozitif cümle yazarak yada hadi diyelimki bayan arkadaşın yazdıklarından duygusal anlamda etkilendik bir iki anlamlı güzel sözde biz karalayabiliriz oraya.bir arkadaşımız pozitif anlamda yardımcı olacak tek cümle etmiş.. Ne güzel birşey.Diğer arkadaş anlamlı bir söz yazmış;oda güzel.. Paylaşmak güzeldir sonuçta,iyi birşeydir onlara hiç sözüm yok.Yalnız şöyle birşey var.Seni şu anki yazdıklarını okuyunca vede düşününce aklımda bir soru işareti kalmadı değil..Demişsinki; Açıklama yapman gayet güzel birşey.Bir belirtme yapmışsın dünki forum oyunlarında alkol dolayısıyla öyle yazıldı diyerek.Peki şimdi sorum şu sana; madem dünki forum oyunlarında alkol yüzünden hoş olmayacak davranışlar sergiledin üstüne bir de bu kişiden nefret ediyorsun tabi.. E peki arkadaşın kendi adına açtığı konuda; sevmediğin, nefret ettiğin birinin açmış olduğu konuya neden cevaplar yazarsın? Nefret etmek nedir anlamınıda bilirsin sanırım.. Şimdi senden bir açıklama bekliyorum. Bu bayanı sen şu açmış olduğun konuda bayağı bir rencide ettin gibimede geliyor ayrıca. |
Liz Alakandan Dolayı Teşekkürler,
Cevabım Şu Olacak, O Şahısla Önceden Bazı Muhabbetlerimiz Olmuştu iyi Bir Dosttuk, Ben Öyle Biliyordum Geçen Gün Olaylar Yumuşasın Diye Foruma Çağırdım. Gel Takıl Dedim..
O Açtığı Konuya Mesaj Atmam, Tamamen Buzları Eritmek Amaclıydı. Suçlu Ben Deildim. Foruma Gelir Gelmez Bana Çattı. Profiline Hg yazdım. Efendm Jhon! Diye bir Msj Attı. Haliyle Bozuldu Insan. Ben yine Alttan Aldım, Eski Günlerin Anısına Yumusayalım Diye Mesaj Attım Konusuna '
Anlamlı Güzel Mesajlarımda Var Görebilirsin ' Anlamadı Msn de Durup Dururken Ağıza Alınmayacak Laflar Söyledi Benmle Muhattab Olma Gibisinden, Bilmem Ne. Herşey Kıskanclık Krizi. Ben Insan Değilmişim Liz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nedeni ise; Forumda Bazı Kızlarla Olan Sohbetim. Aşırı Derecede Kıskancdır kendisi o konulara girmeyelim neyse. Olay Bu O Print Olayını Yukarıda Anlattım..
Nefretimi Gidermek için yaklastım, itti..
Ha! Sen Diyorsanki; ' Sen Hatalısın, Ben Olsam Bende Print Ederdim.. '
Oda Senin Görüşün. Birşey Diyemem.
Rencide Olan Birtek O Değil.