|
Liz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Haha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben rastladım birkaç kez.Ya öyle birşeyki bikeresinde tanımadığım biri ilkinde muhabbet edici nitelikte konuşmalar yaptı , sempatik masumca yaklaşmaya çalıştı ama.. Yemedim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ogün değil o dakikada sildim onu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ama sonra noldu? Adam inat etti sanırım;ogün tam 4kez farklı adreslerle ekledi msn adresimi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tabi ben yine farkettim aynı kişi olduğunu çünki adam 4farklı msn adresine kendi resmini eklemiş yalnız farkli pozisyonlarda farklı yerlerde sanki tanımıycam onu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))) ve dedimki yeter artık uğraşma sen ne kadar eklesen ben silicem. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. O gün bugündür bi daha ekleyemedi adresimi ve muhabbet hiç olmadı. ;Pp |
Boşa Uğraşma Dyon yani (:
Ama Cok işe yaradı ßu taktik.