Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ekim 2009, 09:38   #1
AngeLus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cemil İpekçi 30 yaş üstü iş kadınları için özel bir koleksiyon hazırladı..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bir konfeksiyon şirketinin modacı Cemil İpekçi tarafından hazırlanan "Future By Cemil İpekçi" adlı koleksiyonu, İzmir'de tanıtıldı.
Koleksiyonun tanıtıldığı otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Galip Yılmaz, bugüne kadar pek çok markanın, birçok ürününü ürettiklerini belirterek, bilgi ve birikimlerinin kendilerini farklılık yaratmaya zorladığını söyledi.
Bu amaçla Cemil İpekçi ile bir araya geldiklerini ifade eden Yılmaz, 30 yaş üstü iş kadınları için özel bir koleksiyon hazırladıklarını belirtti.
İpekçi ise yıllardır sipariş çalıştığını belirterek, son 1-1.5 yıldır yaşantısında artık daha ileri gidemeyeceğini anladığını kaydetti.
"Artık sipariş giyimde yapacağım bir şey kalmamıştı" diyen İpekçi, "Artık yeni bir şey yapmam gerekiyor diye düşündüm. İstanbullular tarafından İzmir'de başlamam çok sorulacak ama zorluklara göğüs gerecek kadar gönlüm, göğsüm geniş. Yıllar önce İzmir'e bir fuar için geldiğimde modanın merkezinin İzmir'e taşınması gerektiğini düşünmüştüm. İzmir, batı ile doğunun sentezini iyi yapmış bir şehir. Osmanlı burada yaşanır aslında, Osmanlı da batı ile doğunun sentezidir" görüşünü dile getirdi.
Ayda 10 gün Mardin'de kaldığını ifade eden İpekçi, "Ben hükümet üyesi olsam iki şehiri örnek seçerdim milletime. O örnek şehirdeki insanlar gibi olmalarını öğretirdim. Bu şehirler Antakya ve Mardin. İnsanların etnik kökenine, inanışına bakmadan bir arada yaşıyorlar. İstanbul tüketti beni, trafiği, sonradan görmüşlüğü... Mardin'de kadınlarla, çocuklarla çalıştım, mutlu oldum" dedi.
Toplantı öncesi İpekçi'nin salonda sigara içmesi dikkati çekti.

İZMİR -AA-

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat