Ramboymuş, now now muş, birinci sayfadaki 2. screen'e bakda now!! now!!'u gör
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sendende rambo olmaz olsa olsa, saydek olur şaşkın seni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+ bugun yaptıgımız maçtan bir print koyalım demi, merak edenler olabilir:p
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İlk başta sadece ben ve toxic vardı ben onu birgüzel haşat ediyordum bi nevi komalık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir., sonra elemanlar geldi, bağlantım düştü benim girdim tekrar geriden geldip hepsini geçtim, ve bu arada tocix ters'den frag yapmış, ben 85 kere öldürürken o 87 kez ölmüş, bunuda matematige vurursak her el boyunca, onu vurmuşum demektir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sen 69 kere vurmuşsun, ben 62 kere ölmüşüm, vurdugun bile benim ölümem kadar nerdeyse
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Öp elimi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.