|
toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Olm adını bilmediğini belirtmiştim fakat, oyun baslıyor 2 saniye geçerek tak ölüyon bakıyorum sky seni indirmiş kutunun arkasından geçerken kafa cıkıyor bi ateşliyom küt Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ice'de sky paso vuruyodu haci napim cıktım baska bölüm'e geçtik biz sen o arada kaybolmussun. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
|
senin yalanını kediler yesin birşey demiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 2 saniye de kimse kimseyi öldüremezki, zaten dürbünü acıp bakana kadar 1 saniye geçiyor, geriye kalan bir saniyede rast gele ateş ediyor, ve kurşun adres sormazki, küt beni buluyor ben ölüyorum he?, + yine söylüyorum sen beni awp ile yenemezsin, yarın bununda vs'sini atarız, bakalım kim kimi ateşliyor küt küt
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ice'de sky paso vuruyordu haci napim cıktım bıdı bıdı bıdı, ne cok konuşuyon sen ya, bir map 45 dk'dır, map'ın skorunu bilebilmen için o map'ın bitmesi gerek, + yine ikinizide öldürüyordum ben map bitmeden siz bitip, cıkmadınızmı? o zaman cok konuşmicaksın ibo
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.